BELEDiYESPOR AVRUPA ARENASINDA

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Belediyespor Voleybol takımının, 22 Kasım Çarşamba günü CEV Challenge Cup 2. Tur ilk maçında İnegöl Spor Salonunda oynayacağı Olympiacos maçına tüm sporseverleri beklediklerini söyledi.

Yayınlama: 22.11.2017
516
A+
A-

Efeler liginde önemli başarılara imza atan ve ligin lokomotif takımlarından biri haline gelen İnegöl Belediyespor Voleybol takımı Avrupa arenasına çıkmaya hazırlanıyor. 16-17 Eylül tarihleri arasında İnegöl’de düzenlenen Balkan Cup’ın zorlu müsabakaları sonucunda rakiplerini birer birer yenerek balkan Kupasının sahibi olan Belediyespor, adını CEV Challenge Cup’a yazdırmayı başarmıştı. İnegöl Belediyespor, CEV Challenge Cup 2. Tur ilk maçında 22 Kasım Çarşamba günü saat 18.00’de İnegöl Spor Salonunda Yunan temsilcisi Olympiacos takımıyla karşılaşacak.

 

“BUGÜN GELİNEN NOKTA GERÇEKTEN BİR ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ”






İnegöl Belediyespor’un zorlu Avrupa sınavı öncesi açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, “Tüm voleybol severleri 22 Kasım Çarşamba günü saat 18.00’de İnegöl Spor Salonunda oynanacak Olympiacos maçına bekliyoruz. Avrupa’da hem Türkiye’nin hem de İnegöl’ün adını en güzel şekilde temsil edeceğimize inancımız tam.  2009 yılında kurulan ve henüz 8 yaşında olan İnegöl Belediyespor’un voleybol ana branşı başta olmak üzere çok önemli başarılara imza attığını görmekteyiz. Bugün gelinen nokta gerçekten bir çalışmanın ürünü. Bunda başta Alinur Aktaş başkanımız olmak üzere, geçmişte görev yapmış yönetici arkadaşlarımızın, geçmişte görev almış sporcularımızın, hocalarımızın hepsinin emeği ve katkısı var” şeklinde konuştu.

 

AVRUPA’DA RAKİP OLYMPİACOS

Avrupa arenasında yer almanın Belediyespor için büyük bir onur olduğunu ifade eden Taban, “Bildiğiniz üzere CSM Bucuresti (Romanya), OK Radnik (Bosna-Hersek) ve Jedinstvo (Sırbistan) ekiplerinin yer aldığı Balkan Cup’ta İnegöl Belediyespor, rakiplerinin birer birer yenerek Balkan Kupasının sahibi olmuştu. 2017 Balkan Kupası’nın final maçında temsilcimiz, Romanya temsilcisi CSM Bükreş’i 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa uzanarak, CEV Challenge Kupası’na ikinci turdan katılma hakkı elde etmişti. Azimle, gayretle, yılmadan planlı bir çalışmanın ürünü olan bu başarı öyküsüne devam etme adına bu Çarşamba günü önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyoruz. Belediyesporumuz,  CEV Challenge Cup 2. Tur ilk maçında 22 Kasım Çarşamba günü saat 18.00’de İnegöl Spor Salonunda Yunan temsilcisi Olympiacos takımını ağırlayacak. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Oyuncularımıza ve teknik kadroya inancımız tam. Ümit ediyorum ki Çarşamba akşamı sahadan güzel bir sonuçla ayrılacağız. Tur için elimizden geleni yapacağız. Bu maçın rövanşı da 29 Kasım Çarşamba günü Yunanistan’da oynanacak”.

 

Taban son olarak, “Avrupa arenasında boy göstereceğimiz Olympiacos maçına tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımızın bizleri bu maçta yalnız bırakmayacaklarına yürekten inanıyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş