BELEDiYESPOR’DA ALPER TABAN DöNEMi

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından boşalan Belediyespor Başkanlığı makamı için olağanüstü kongre Cuma akşamı kulüp tesislerinde gerçekleştirildi.

Yayınlama: 20.11.2017
697
A+
A-

2009 yılından bu yana Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından olağanüstü gerçekleştirilen genel kurulda İnegöl Belediyespor Başkanlığına, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban seçildi.

 

KISA ZAMANDA BAŞARIYI YAKALADIK






Kongreye katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “İnegöl Belediyespor’umuzun kuruluşundan bu aşamaya gelene kadar emekleri geçen tüm yönetici, sporcu, antrenör arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sporu tüm kitlelere ulaştırmak hedefiyle çıktığımız bu yolda kısa zamanda başarıyı yakaladık. Salon sporlarında sadece ilçemizi değil zaman zaman ilimizi hatta ülkemizi temsil ettik.  Bu yıl Voleybol’da Balkan Kupasını kazanarak Avrupa’da ülkemizi, Bursa’mızı ve yaşadığımız şehri, İnegöl’ümüzü en iyi şekilde temsil ettik. Bu başarıyı sadece yönetimin ya da sporcumuzun başarısı diye sınırlandıramayız. Bu başarı sporcusuyla seyircisiyle yönetimiyle bu işe inan herkesin başarısı. Bizlere bu gururu yaşattığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum. Ben Belediyespor Başkanlığı görevimi hasbelkader kuruluştan bugüne kadar elimizden geldiğince yapmaya çalıştım. Malumunuz Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin ardından iş yoğunluğumuzdan dolayı bu görevi Sayın Alper Taban’a devir etmiş bulunmaktayız. Kendisine ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim. Belediyespor bizim ellerimizde doğmuş bir çocuk gibi adeta ama ben inanıyorum ki yeni başkanımız ve yönetimimizle çok daha güzel başarılara imza atacaklar. Tabir yerindeyse biz bu çocuğun yürüdüğü, koştuğu günleri de göreceğiz. Yeni başkanımızın ve yeni yönetimin ilçemize ve Belediyespor camiasına hayırlı olmasını dilerim.”

 

BAYRAĞI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ

Başkan Aktaş’tan sonra söz alan Belediyespor yeni Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise: “Alinur Aktaş Başkanımıza bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi yoğun çalışma temposuna rağmen gece gündüz demeden gerek deplasmanda gerekse ev sahipliği yaptığımız maçlarda takımımızı yalnız bırakmadı. Ayrıca bizlere bu görevi layık gören sayın kongre üyelerine de çok teşekkür ediyorum. Belediyespor kısa sürede güzel başarılara imza atmış bir takım. Bizlerde bu takımın daha güzel yerlere gelmesi adına elimizden geleni yapmaya hazırız. Aldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşıyıp İnegöl’ümüzü ve İnegöl Belediyespor’u salon sporlarında adeta bir marka haline getirmek için çalışacağız.”

 

YENİ YÖNETİM

Taban başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Şakir Furkan Baştürk, Eşref Yiğit, Eyüp Beyhan, Recai Baykan, Zekai Sürer, Nuhi Solak, Rıdvan Kocaağa, Fatih Aydoğan, Hüseyin Orhan, Mustafa Şentürk, İsmail Baykan, Veysel Şahin, Taner Karakaya, Harun Ergün, Yasin Altuntepe, Recep İnce, Levent Özçiftçi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş