Belgesiz sürücülere ceza yağdı Hem suçlular hem de güçlü….

İnegöl’de son günlerde Emniyet Ekipleri tarafından düzenlenen uygulamalar kapsamında, birçok araç ve sürücü denetimden geçirildi. Özellikle ‘SRC Belgesi’ olmadan trafiğe çıkan sürücüler cezaya itiraz ederken, Emniyet Ekiplerini ‘Mahkemeye şikâyet etmekle’ tehdit etmeye kalktı.

Yayınlama: 09.03.2021
2.293
A+
A-

İnegöl’de son günlerde Emniyet Ekipleri tarafından düzenlenen uygulamalarda, İnegöl’deki sürücülerin ‘SOS’ verdiği gün yüzüne çıktı. Birçok aracın ve sürücü belgelerinin eksikliği gün yüzüne çıkarken, İnegöl’de trafiğin ne derece ‘Güvenli’ olduğu da ortaya çıktı.

 

İnegöl’de Emniyet Ekipleri’nin özellikle sürücü ve araçlardaki eksik belgeler nedeni ile uygulamalarını sıklaştırdı. Yaşanan birçok kazada, kazaya karışan bazı sürücülerin belgelerindeki eksiklikler gözlerden kaçmazken, ekipler ince eleyip sık dokumaya başladı.






 

Bu kapsamda Emniyet Ekipleri tarafından aniden dev uygulamalar gerçekleştirilerek, eksik belge ile trafiğe çıkma konusunda caydırıcılığın olması için çalışmalar sürüyor.

 

Yapılan son uygulama ise Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda gerçekleştirildi. Birçok Emniyet personelinin katıldığı uygulamada toplam 68 araç ve sürücünün bilgileri kontrol edildi.

 

Özellikle SRC belgesi olmayan sürücülerin çok olması ise gözlerden kaçmadı. SRC Belgesi bulunmayan bazı sürücüler ise, cezaya itiraz ederek, polisleri ‘Mahkemeye şikâyet etmek’ ile tehdit etmeye kalktı.

 

Kontrolden geçirilen 68 araç içerisinde 23 araca ve sürücüye eksik belgeleri nedeni ile toplam 27 bin lira cezai işlem uygulandı.

 

Sürücülerin trafiğe güvenli bir şekilde çıkması için çalışmalarını sürdüren Emniyet Ekipleri, uygulamalarını sürdüreceği öğrenildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş