Berber fiyatları ile ilgili konuşan Oda Başkanı Güven; ‘Bize kızan vatandaşlarımız olacak, onlar da haklı’

Yayınlama: 28.02.2023
408
A+
A-

Berberler ve Kuaförler odasının güncellediği fiyatlarla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, “Üyelerimizin artan kiraları, elektrik, doğalgaz, aldıkları malzemeler maalesef artıyor. Bizlere kızan vatandaşlarımız olacak, tepki gösterende olacak. Onlarda halkı ve kendilerine sonuna kadar hak veriyoruz” dedi.

İnegöl’de erkek ve bayan kuaför fiyatlarına zam gelmesinin ardından yapılan haberlerin üzerine vatandaşlardan tepkiler gelmişti.

Gelen tepkilerin ardından da İnegöl Beberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven açıklamalarda bulundu.






Güven, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle ülkemizde meydana gelen deprem nedeniyle 11 ilimiz etkilendi. Ben hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu 11 ilimizde depremden dolayı etkilen esnaflarımız oldu. Bizler burada arkadaşlarımızın destekleri bir yardım toplayarak buradaki arkadaşlarımıza gönderdik. Ayrıca 11 oda olarak bir adet tam teşekküllü çadır alarak bölge gönderdik. Bu zam kararı aslında 1 Ocak 2023 tarihinde alınmıştı. Ancak hep erteliyorduk. Depremin olmasıyla 1 ay daha erteledik. Bugünden itibaren yeni fiyatlarımız geçerli. Vatandaş da kendisi açısında haklı esnafta. Gerçekten artan maliyetler herkesi zor durumda bırakıyor. Ama sadece bu zamları yapan berberler değil, Türkiye’deki hayat şartları ve ekonomi göz önünde bulundurduğumuzda lokantacı, kahveci, giyim sektörü, yiyecek sektörü hepsi zam yapıyor. Üyelerimizin artan kiraları, elektrik, doğalgaz, aldıkları malzemeler maalesef artıyor. Bizde bu nedenle yeni zamlı tarifeyi uygulamaya başladık. Belki bizlere kızan vatandaşlarımız olacak, tepki gösterende olacak. Onlarda halkı ve kendilerine sonuna kadar halk veriyoruz. Fakat Türkiye’de şartlar ortada son yıllarda. Yeni fiyatlarımız belli oldu. Sakal tıraşı 50 TL, saç kesimi 80 TL oldu. Bayanlara hizmet veren bayan kuaförlerimizin fiyatları da değişti. Gelin Başı 2 bin TL, nişan başı 1 bin 500 TL, saç kesimi ise 150 TL olarak belirlendi. Ben müşterilerimizin bizleri anlayışlar karşılamalarını istiyorum. Esnafımıza ve müşterilerimize hayırlı işler bol kazançlar diliyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş