Beşinci Mevsim Kreşinden Yerli malı haftasına özel ziyaret

İnegöl Belediyesi’nin sosyal belediyecilik projelerinden biri olan İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşi gerçekleştirdiği sosyal faaliyet ve etkinlikler ile adından söz ettiriyor.

Yayınlama: 18.12.2017
862
A+
A-

Şehit-gazi çocukları, yetim ve öksüz çocuklar ile durumu iyi olmayan aileler ve taşeron belediye personelinin çocuklarına yönelik hizmet veren kreş farkındalık ortaya koyan etkinliklere bir bir imza atıyor.

 

15 Temmuz hain darbe kalkışması sonrası devlet tarafından FETÖ terör örgütünden el konularak İnegöl Belediyesi’ne tahsis edilen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinin arka kısmında bulunan ve ayrı bir girişi olan binada teşekkül ettirilen Beşinci Mevsim Çocuk Kreşi, nitelikli ve etkin bir eğitim anlayışı ile emin adımlarla yoluna devam ediyor.






 

Bugünün yarını; yarınını umudu olan minik yavruların en güzel şekilde eğitim aldığı Beşinci Mevsim Kreşi, 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan, öğrencilere tutumlu olmak ile yatırım yapmanın, yerli malı kullanımının öneminin aktarıldığı Yerli Malı Haftası dolayısıyla, güzel bir etkinliğe imza attı.

 

KURŞUNLU’YA ÇIKARMA

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşi öğrencileri yerli malı haftası dolayısıyla Kurşunlu mahallesine çıkarma yaptılar. 27 öğrenci ve 4 öğretmen ile gerçekleştirilen ziyaretlerde ilk olarak Kurşunlu Mahallesindeki Freşa Fabrikası gezildi. Yerli Üretim, Yerli Fabrika, Yerli Teknoloji konularında görerek, duyarak, yerinde yaşayarak öğrenmenin çok da ha kalıcı olacağı düşüncesi ile ülkemiz ve İnegöl’ün yarınlarına yatırımı niteliğinde geleceğimizin teminatı olan öğrencilere Freşa fabrikasını daha yakından görme fırsatı sunuldu.

 

HAYATA FARKLI BİR PENCEREDEN BAKMALARI SAĞLANDI

Freşa fabrikasını gezerek, hayata farklı bir pencereden bakma fırsatı veren bu anlamlı gezinin ikinci adresi Kurşunlu Mahallesindeki Belediye Hizmet Birimi oldu.  Burada kendilerini içtenlikle karşılayan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, öğrencilere işleyiş hakkında bilgiler verdi. Minik öğrencilerin, hayata dair somut verileri yakından görmelerine imkan sağlayan etkinlikte son olarak Yerli Malı konusundaki bilinç ve kültüre katkı sağlamak amacıyla Kurşunlu Mahallesindeki Pazaryeri ziyaret edildi.

 

VATANINA, MİLLETİNE VE BAYRAĞINA BAĞLI BİR NESİL

Geleceğimiz olan çocukların vatanına, milletine ve bayrağına bağlı, çağı yakalamış, nitelikli ve donanımlı bir şekilde yetişmeleri için uğraş veren İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinin, farkındalık ortaya koyan bu tür etkinliklere bundan sonra da devam edeceği belirtildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş