Beşir Derneği, gönülleri yapmaya devam ediyor

Yaptığı yardım projeleri ile adından söz ettiren Beşir Derneği İnegöl temsilciği, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Beşir Derneği, kışlık yardımlar kapsamında İnegöl’de yaşayan ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Yayınlama: 25.12.2017
771
A+
A-

Türkiye ve Dünya genelinde, nerede bir ihtiyaç sahibi varsa kapısını çalan Beşir Derneği, yurt içinde il ve ilçelerde de yardımları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.Beşir Derneği, Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl’de de kışlık yardımlar başlattı. Beşir Derneği İnegöl temsilciliği, İnegöl’de bulunan onlarca mahallede ihtiyaç sahiplerine kışlık yardımlarını götürdü.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşir Derneği İnegöl Temsilcisi Uğur Çiçek, ” Türkiye genelinde olduğu gibi, ilçemizde de Beşir Derneği olarak ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, yerinde değerlendirerek yardımlarını kendi elimiz ile ulaştırıyoruz. Malumunuz, Beşir Derneği dünyanın bir çok bölgesinde, mağdur ve masumun yanında olan, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren ve Türkiye menşeili bir Uluslar arası yardım kuruluşudur. Derneğimiz, tüm dünyaya yardım götürdüğü gibi il ve ilçelerde bulunan gönüllü temsilciler aracılığı ile yurtiçinde bulunan ihtiyaç sahiplerini de yalnız bırakmamaktadır” dedi.






 

Beşir Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgilere veren Çiçek, ” Bizler İnegöl’de bulunan ihtiyaç sahiplerini çeşitli araştırmalar ve istişareler neticesinde belirleyerek, ihtiyaç olan yardımı, ihtiyaç sahiplerine gönüllü arkadaşlarımız ile ulaştırıyoruz. Bu yardımlar sadece kışın değil, yılın 12 ayı devam eden yardımlardır” ifadelerini kullandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş