BEŞİR’DE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

İnegöl Beşir Derneği yöneticileri, Bursa AFAD İl Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu bir dizi eğitimden geçti.

Yayınlama: 27.10.2019
548
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Beşir Derneği Afet ve Lojistik Sorumlusu Tufan Yüzer, “İnegöl Beşir Derneği AFAD eğitimleri kapsamında, AFAD İl Müdürlüğünde eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda temel afet bilinci, enkaz eğitimi, hafifi arama kurtarma eğimi genel olarak. Bu kapsamda bizlerde eğitimlerimizi aldık ve afet anında daha bilinçli bir şekilde hareket edeceğiz. Eğitimlerimiz devam edecek. Beşir Derneği olarak elimizden geldiğince bu konulara dikkat etmeye çalışıyoruz” dedi.

 

BEŞİR DERNEĞİ MİSYONU






Beşir Derneği hakkında da bilgi veren Yüzer, şu ifadeleri kullandı: “Misyonumuz; kendisine yetemeyen, desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, istismara açık hale gelmiş mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak, sosyal adalete ve kardeşliğe destek olmak, hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmektir”

 

BEŞİR DERNEĞİ VİZYONU

“Vizyonumuz; Doğal afet ve başka nedenlerle dünyanın herhangi bir yerinde biçare düşmüş, evsiz kalmış, salgın hastalıkların pençesinde bir lokmaya muhtaç kalmışlara, merhametlinin elini uzatmak, imkânsızlıklardan dolayı okuyamayan, eğitimi yarım kalmış gönüllere sahip çıkmak. Meslek ve beceri kazandıracak kurslar açarak, hayat boyu eğitimi desteklemek. Hayata tutunamamış, her şeyin değiştiği bir dünyada sahipsiz kalmış, fakir ve yetimlere ulaşmak, ihtiyaçlarını karşılamak, rehberlik yapmak. Hastalıklara duçar olmuş ve biçare kalmışların hizmetini görmek, tedavilerini üstlenmek. Doğuştan veya sonradan özür sahibi olmuşların toplumda yer almaları ve hiçbir eksiklik hissetmemeleri için gören gözleri ve yürüyen ayakları olmak. Kısaca nerde bir mahzun ve mahcup gönül varsa, orda ve onlarla olmak amacımızdır”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş