Beşir’den kan bağış kampanyası

Beşir Derneği İnegöl Temsilciliği ve Kızılay ortaklığında düzenlenen kan bağış kampanyasında, 62 ünite kan bağışı gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşir Derneği İnegöl Temsilcisi Uğur Çiçek, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini ve bu projelerin devam edeceğini ifade etti.

Yayınlama: 05.10.2018
817
A+
A-

Beşir Derneği İnegöl Temsilciliği ve Kızılay ortaklığında düzenlenen kan bağış kampanyası, İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleştirildi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşir Derneği İnegöl Temsilcisi Uğur Çiçek, “Gıda yardımları, giyim yardımları, yakacak yardımları, doğal afet yardımları, sağlık yardımları, eğitim yardımları, sosyal ve kültürel yardımlar gibi bir çok yardım kalemimiz var. Bunların yanı sıra toplumda farkındalık oluşturacak çalışmalarda da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.






 

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına bir çok vatandaşın katıldığını ifade eden Çiçek, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Bugün bir çok vatandaşımız İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne gelerek kan bağışında bulundu. Toplam 62 ünite kan toplanmış oldu. Ben buraya kadar gelerek kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum”

 

BEŞİR DERNEĞİ MİSYONU

Beşir Derneği hakkında da bilgi veren Çiçek, şu ifadeleri kullandı: “Misyonumuz; kendisine yetemeyen, desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, istismara açık hale gelmiş mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak, sosyal adalete ve kardeşliğe destek olmak, hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmektir”

 

BEŞİR DERNEĞİ VİZYONU

“Vizyonumuz; Doğal afet ve başka nedenlerle dünyanın herhangi bir yerinde biçare düşmüş, evsiz kalmış, salgın hastalıkların pençesinde bir lokmaya muhtaç kalmışlara, merhametlinin elini uzatmak, imkânsızlıklardan dolayı okuyamayan, eğitimi yarım kalmış gönüllere sahip çıkmak. Meslek ve beceri kazandıracak kurslar açarak, hayat boyu eğitimi desteklemek. Hayata tutunamamış, her şeyin değiştiği bir dünyada sahipsiz kalmış, fakir ve yetimlere ulaşmak, ihtiyaçlarını karşılamak, rehberlik yapmak. Hastalıklara duçar olmuş ve biçare kalmışların hizmetini görmek, tedavilerini üstlenmek. Doğuştan veya sonradan özür sahibi olmuşların toplumda yer almaları ve hiçbir eksiklik hissetmemeleri için gören gözleri ve yürüyen ayakları olmak. Kısaca nerde bir mahzun ve mahcup gönül varsa, orda ve onlarla olmak amacımızdır”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş