BIÇAKLANARAK YARALANDI SONRA AMBULANSLA ÇARPIŞTI

Şipali Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir gurup genç arasında çıkan kavga sonucu bıçaklanarak yaralanan bir şahıs, özel otomobil ile İnegöl Devlet Hastanesine götürülürken yolda Ambulans ile çarpıştı.

Yayınlama: 08.05.2017
803
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Şipali Mahallesi’nde meydana geldi. Zafer Y. ve arkadaşı Mehmet Ç. Şipali Mahallesi’ne yakın bir arazide mangal yakarak eğlenmeye gitiler. Manga yapan gençlerin yanına iddiaya göre kimliği ve plakası belli olmayan bir motosiklet yanaştı. Gençler ile motosikletli genç arasında bir anda tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte, ismi henüz belirlenemeyen motosiklet sürücüsü yanında getirdiği bıçak ile Zafer Y.’yi bıçaklayarak yaraladı. Zafer Y.’yi bıçaklayan şahıs olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. Kanlar içerisinde kalan genç, arkadaş Mehmet Ç. tarafından 45 KA 955 plakalı özel otomobil ile Şipali Mahallesi’nden İnegöl Devlet Hastanesi’ne getirilmek isterken yol üzerinde, Şipali Mahallesine hasta almaya gelen Murat E. idaresindeki 112 Acil Servis Ambulansı ile kafa kafaya çarpıştı. 

ÇARPTIKLARI AMBULANS MÜDAHALE ETTİ 
Kaza nedeniyle olayda yaralanan olmazken, 112 Acil Servis Ambulansından inen sağlık ekipleri otomobilde bulunan ve kısa süre önce bıçakla yaralanan Zafer Y.’y ilk müdahalede bulundular.Yaralı genç olay yerine çağırılan başka bir ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI 
112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılan yaralı genç burada yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Ambulans ile çarpışan otomobil sürücüsü Mehmet Ç.’nin ise alkollü olduğu tespit edildikte sonra, alkollü otomobil kullanmaktan hakkında cezai işlem uygulandı. 








ARAÇLAR YOLDAN KALDIRILDI 
Kaza sonrası Ambulans ile Özel otomobilde maddi hasar meydana gelirken, ambulans çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu olayla ilgili tahkikatın sürdüğü bildirildi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.