Bilgi yarışması ön eleme ile başladı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullar arasında düzenlenen bilgi yarışmasını ön eleme sınavı Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapıldı.

Yayınlama: 23.03.2018
801
A+
A-

Geçtiğimiz gün düzenlenen sınav öncesinde sınıfları sınav komisyonu ile birlikte gezen Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Er, öğrencilere başarılar diledi.

 

Sınav öncesinde bir açıklama yapan Şube Müdürü Ayfer Er, “2017-2018 eğitim öğretim yılı ortaokullar arası bilgi yarışmamızın birinci aşamasını bugün Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştiriyoruz. Sınav süremiz 1 saat. Şuan 51 tane okulumuz yarışacak. Her okuldan 3’er öğrenci okulları adına yarışacaklar. Bu bireysel bir yarışma değil. Bu ön elemeden sonra 6 tane okulumuz finale kalacak. Final yarışmamızı 11 Nisan Çarşamba günü saat 10.00’da 5. Mevsim Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştireceğiz. Ödül töreni de final yarışması sonunda yapılacak” dedi. Bu yarışmayı düzenlememizde amaç; öğrenciler ve okullar arasında bir rekabet ortamı oluşturmak, çocukları motive etmek. Çünkü 8. sınıf öğrencilerimiz zaten sınava hazırlanıyorlar. Bu anlamda birikimleri var. Şuana kadar öğrendiklerini sergileme imkanı buluyorlar. Çocuklar arasında güzel bir etkinlik yapılmış oluyor. Bizde ilçemiz adına bu yarışmayı gerçekleştirdik. Bu yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen komisyon üyelerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş