Bilican başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Kitap Okuma Yarışması’nda İlçemizde derece elde eden İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile başarılarını paylaştı. Bilican, ziyaret sonrasında başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Yayınlama: 16.10.2018
930
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’deki Meslek Liselerinde okuma kültürünü artırılması amacıyla düzenlen Kitap Okuma Etkinliği Yarışması’nın İlçe elemeleri İnegöl’de yapıldı.  9-10-11. sınıflar düzeyinde yapılan yarışma etkinliğinde İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi öğrencileri Selim Yıldız, Ezgi Akay ve Nisanur Güneş Bayrak’ı başarılarından dolayı, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican makamında öğrencileri makamında kabul etti.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen “Beyaz Gemi, Türkün Ateşle İmtihanı, Dokuzuncu Hariciye Koğuşu, Bir Bilim Adamının Romanı ve Devrimci Girişimciler-3” adlı beş kitabın yaz tatilinde okuyan öğrenciler arasında seçmeler yapıldı. Yeni eğitim -öğretim yılında seçmeler 3 Ekim 2018 Çarşamba günü yapılmıştı.

 






Konuyla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Abdurrahim Mercan, “Okul olarak yapılan yarışmalara katılarak okulumuzu temsil ediyoruz. Bu yıl da Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü kitap okuma yarışmasına öğrencilerimizi Edebiyat öğretmenlerimiz Metin Kürümoğlu ve Bahri Pamuk hazırladılar. İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin İnegöl, Bursa ve ülke çapında yapılan yarışmalarda dereceye girmesi meslek liseleri adına çok güzel. Öğrencilerimizin uygulama dersleri ve teorik derslerinin arasında bu tür kültürel faaliyetlere katılmaları gerçekten takdire şayandır. Bursa elemelerinde de il derecesi alacağımıza inanıyorum. Bizleri makamınızda kabul ettiğiniz için Milli Eğitim Müdürüm Fatih Bilican’a  teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise; “İnegöl ilçemiz ilçe, il, Türkiye kategorilerinde yapılan yarışmalarda dereceler almaktadır. Bu dereceleri alan okullarımızdan biri de İnegöl Kırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesidir. Ben değerli öğrencilerimizi almış oldukları bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Yine okul müdürümüz Abdurrahim Mercan başta olmak üzere öğrencilerimizi hazırlayan danışman öğretmenlerimizi de kutluyorum. Bursa elemelerinde başarılarının devamını diliyorum dedi.

 

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican başarılı öğrencilere kitap hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş