BİR GÜNLÜK MESAİ SAATİNİ TEKERLEKLİ SANDALYEDE GEÇİRDİLER

Engelliler Haftası nedeni ile Bursa’nın İnegöl ilçesinde özel bir firma çalışanları, bir günlük mesai saatlerini tekerlekli sandalye üzerinde geçirdi.

Yayınlama: 13.05.2019
762
A+
A-

Engellilerin halinden daha iyi anlamak ve onların yaşadıklarını bir nebze de olsa yaşamak için İnegöl’de özel bir firma çalışanları farkındalık oluşturdu. Firma çalışanları, bir gün boyunca mesai saatleri içerisinde tekerlekli sandalye üzerine işlerini yaptı.

 

Yapılan etkinlik ile ilgili duygularını dile getiren Şaban Korkmaz (53), “Engelliler haftası nedeniyle çalışanlar olarak tam gün bir engelli birey gibi yaşayarak onların neler yaşadığını anlayabilme adına bugün böle bir proje gerçekleştirdik. Umarım mesajımızı vermişizdir” dedi.






 

Bir diğer işyeri çalışanı Eren Civerk (21) ise, “Bugün işyerimizde engellileri anlamak için etkinlik düzenlendi. Bu etkinlikte engelli arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi anladık. Onların hayatta yaşadıkları zorlukları gördük. Böyle bir etkinliğin içerisinde bulunduğum için çok mutluyum. Bu etkinliğe beni dahil eden herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Zeynep Erkan, “Böyle bir etkinlikte yer aldığım için çok mutluyum. Engellilere engel olmayalım” ifadelerini kullandı.

 

“Biz ekip olarak böle bir projede yer aldığımız için çok mutluyuz” ifadeleri ile sözlerine başlayan Elif İrem Demirbaş (19), “Umarım bu projeyle insanlara biraz olsun umut olabilmişizdir. Unutmayalım ki engeller bir toplumun aynasıdır.  Onları böle belirli günlerde değil her zaman hatırlamalıyız. Onlara sokakta engel olmayın” dedi.

 

Son olarak konu ile ilgili görüşlerini belirten Yusuf Vardar (30), “Öncelikle unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır. Bunun için bizlerde engelliler haftasında firma olarak bu özel insanları hatırlamak ve hatırlatmak için ve de bizde onları bir nebze dahi olsun anlayabilmek için bugün iş saatlerimizi bu tekerlekli sandalyelerle geçiriyoruz” dedi.

 

HABER: SEHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş