BİRAZCIK TEBESSÜM

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, sosyal bir projeye imza atıyor. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün Deniz Feneri Derneği ile beraber düzenlediği “İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor” proje yarışmasına “Birazcık tebessüm” adlı projeyle katılan İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, proje uygulamasına İnegöl Kaymakamı Ali Akça’yı ziyaret ederek başladı.

Yayınlama: 17.03.2017
1.141
A+
A-

Projeyle ilgili bilgi veren Okul Müdürü Mahmut Alpir; “Akademik başarımızı artırmaya yönelik çalışmaların yanı sıra, İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak içinde yaşadığımız topluma doğrudan katkı sunacak çalışmalar ortaya koymaya çalışıyoruz. Projemiz, insanlara manevi bir iyiliği gaye edinmekte. Hayatın koşuşturmacasında bunalan, daralan insanlarımıza “Birazcık tebessüm et” diyoruz. Projeyi okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü Danışman öğretmeni Abdülvasih Duran hocamız hazırladı. Kendisine ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizleri kabul ederek projemize destek veren Kaymakamımız Ali Akça’ya da çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Proje danışman öğretmeni Abdülvasih Duran ise, “Projenin uygulama safhasında ilçemizdeki devlet dairelerini ve esnafımızı ziyaret ederek onların yorgunluklarını azaltmak, tebessüm etmelerini sağlamak ve bunun sonucunda da insanlarımızın mutlu olmasına katkı sunmak istiyoruz. Bu anlamda ne kadar insanımızın mutlu olmasına katkı sunabilirsek bizim için büyük bir kazançtır. Çünkü insanların mutlu olmasına vesile olmak da bir mutluluk vesilesidir. Projemizin ilçemiz insanlarına faydalı olmasını diliyorum. Projeye katılan öğrencilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.






 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş