BiZ YARIŞ iÇiN DEĞiL, TüRKiYE’MiZ iÇiN UĞRAŞIYORUZ

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı, bu kapsamda Ertuğrul Gazi Kültür ve Yaşatma Derneğini ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, “Biz yarış için değil, Türkiye’miz için uğraşıyoruz” dedi.

Yayınlama: 14.03.2019
945
A+
A-

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı İnegöl Ertuğrul Gazi Kültür ve Yaşatma Derneğini ziyaret etti. Dernek ziyaretinde Cumhur İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban, Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları, MHP ve Ak Parti ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda dernek üyesi yer aldı.

 

İlk olarak konuşan Ertuğrul Gazi Dernek Başkanı Faruk Toktaş, “31 Mart yerel seçimler kapsamında Ak Parti teşkilatı bizleri ziyaret ettiler. Bu ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu seçimin kazananı İnegöl olur. İnsanlarımız kazanır” dedi.








 

Cumhur İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban ise, “Biliyorsunuz 16 aydır rabbim izin verdi İnegöl Belediye Başkanı olarak görev yapıyorum. Gecemizi gündüzümüze katarak samimi bir şekilde, ekiplerimizle ve teşkilatlarımızla canla başla çalışıyoruz. Siyasi büyüklerimiz yeni seçimlere dair değerlendirmelerini yaptılar ve şahsım adına Cumhur İttifakı adayı olarak yeni dönemde karar kılındı. Bundan onur ve şeref duyduk. Doğduğumuz ve büyüdüğümüz şehre karşı sorumluluklarımız var. Mesele başkan olabilmek değil, mesele biz bu inanların sorunlarını gidere bildik mi? Onu da geçtim biz bu insanların gönüllerine girmeyi başara bildik mi? Bizim için her şeyden önemlisi bu. İnşallah biz bu dönem başta altyapı olmak üzere önemli sorunlarımızı milimize edeceğiz. Çalışmalarımız şuanda başladı 2019 programına 130 milyonluk bir bütçe ayrıldı. Sadece alt yapı konusunu ele aldım ama İnegöl belediyesinin bütçesiyle benim bu işleri 20-30 yılda yapmam ancak mümkün. Ancak büyükşehir belediyemizin gücüyle 5 yıl içerisinde bunları bitireceğiz. Büyük oranda taşmaları, işyerine, evlere su girmelerini, su kalitesini artırma gibi pek çok konuyu bu 5 yıl içerisinde tamamlayacağız. Toplu konut konusunda girişimlerde bulunduk Allah nasip ederse TOKİ’yi İnegöl’e getireceğiz” dedi.

 

Konuşmasına devam eden Taban, “Bulduğumuz her alanda otoparklar üretmeye çalışıyoruz. Mahalle aralarında nüfus artışlarına bağlı olarak ciddi bir yığılma var. Bu otoparkları yaparak vatandaşın araç park sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Semt sahalarını yapıyoruz evlatlarımıza güvenli ortamlar oluşturmak için. Yine şehrimize spor kompleksi kazandıracağız. Semt sahaları ilave edeceğiz, çocuk parkları, beraberinde kültür sanat merkezi hayata geçirmek istiyoruz. Ulaşım başlığında inşallah daha konforlu bir ulaşımı planlamak istiyoruz. Yine servis özel hatlarımızı rahatlatacak adımlarla vatandaşı çok daha kısa hatlarla ve uygun ekonomik rakamlarla istediği mekâna ulaşmasını sağlayacağız. Bu unla alakalı bir takım çalışmalar başlattık bir kısmı da seçimle beraber başlayacak çalışmalar. Biliyorsunuz bu seçime Cumhur İttifakı ile gidiyoruz. Cumhur İttifakı milli ve yerli kişilerden oluşan bir ittifaktır. Biz yola çıktığımız insanlarla neyi nasıl yapacağımızı çok güzel bir şekilde karşılıklı oturup konuşa biliyoruz. Kaldı ki bu ülke söz konusu olduğunda, bu vatan söz konusu olduğunda her iki parti de gerisi teferruattır diye bilen bir geleneğe sahiptir. Ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak Sayın Devlet Bahçeli’ye ne kadar teşekkür etsem azdır. Ülke meselelerinde en kritik noktalarda her zaman bu ülkenin emniyet noktası gibi olmuştur. Ülke ve millet söz konusu olduğunda devlet adamlığını her konuda göstermiştir. Yine bugün Milliyetçi Hareket Partisi arkadaşlarımızla birlikte aynı listelerde yer almak koşuluyla yola çıkmış bulunuyoruz. Bununla alakalıda çok olumlu dönüşler alıyoruz. Bunu niye söylüyorum, karşı taraftaki ittifaka baktığımız zaman ne kadar sağdan, soldan iki partinin hangi şartlarda bir araya geldiğini bilmediğimiz, bir İttifak’ın hayata geçtiğini görüyoruz. Bunları milletimiz aslında çok güzel görüyor. Kimin kiminle hangi maksatla yan yana durduğunu görebiliyor” ifadelerini kullandı.

 

Bugün bir canlı yayına katıldığını belirten Taban, “Bana sordular o hastaneyi niye oraya yaptınız? Güzel kardeşim 100 trilyonluk yatırım yaptık, dile kolay. Eskiden ben kamu binalarının nasıl yapıldığını hatırlıyorum. Dört tane kolon koyuluyordu, üstüne bir tane çatı, al sana bina. Şimdi git yapılan kamu binalarının estetiğine, mimarisine bak. Sizin hayaliniz yetmez bu işlere. Onun için Allah’a hamdolsun geldiğimiz nokta her şeyin özetidir. 96 Yıllık bir Türkiye cumhuriyetinden bahsediyoruz. 1923-2019 doksan altı yılın 16 yılında varız. 16 yılda bu kadar iş yapılabilmiş, niye 80 yılda bir şey yapılmamış” diye konuştu.

 

 

Bursa Millet Vekili Vildan Yılmaz Gürel, “Bu bir yarış değil, biz ‘Gönül işi belediyecilik işi’ diye çıktığımız bu yolda, seçimlerde de galibiz İnşallah. Alper Başkanımız samimiyetiyle gayretiyle ve sizlerin bu güler yüzüyle karşılandığı sürece birinci evelallah, ondan şüphemiz yoktur. Ama çalışmamız gerekiyor. Vatandaşımızla buluşmamız gerekiyor. Bu saate ve soğuğa rağmen bizleri burada yalnız bırakmayan dernek üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz ulaşımda çok yol kat ettik. Duble yollarımız eskiden bayramlardaki ölümlü trafik kazalarını bitirdi neredeyse. Şuan da trafik kazaları yolların kötü oluşundan değil, sadece sürücülerin dikkatsizliğinden kaynaklanıyor. Aslında biz havaalanında ve denizde de, hızlı trende de çok yol kat ettik. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde 26 olan havaalanı sayısını 16 yılda 56’ya çıkardık. Sonuncusu da dünyada da göz bebeği haline gelen İstanbul 3. Havaalanı oldu. Sonuç olarak biz yarış için değil Türkiye’miz için uğraşıyoruz. Fanatik futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutmamalıyız. Düşünüp mukayese etmeliyiz. Bu seçimlerde demokrasi ve halkın dediği kazansın” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.