BİZİM ÖNÜMÜZ AÇIK AVRUPA DÜŞÜNSÜN !

Avrupa’daki ülke yöneticilerinin ülkemize karşı aldığı ırkçı tavır hakkında açıklamalarda bulunan MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, Avrupa pazarına girmek için mücadele eden İnegöl Mobilyası’nın bu gibi olaylardan etkilenmeyeceğini ifade etti. Güleç, gelişen ülke ekonomisi ve mobilya sektörünün önüne engel konulamayacağını ifade ederek, “Biz Türkiye olarak üreten bir ülkeyiz. Biz ürettiğimiz müddetçe, özellikle mobilya sektörü ürettikçe, çalıştıkça, daha verimli alanlara kaydıkça, inovasyon, arge ve t

Yayınlama: 17.03.2017
1.056
A+
A-

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, Avrupa’daki ülke yöneticilerinin ülkemize karşı aldığı düşmansı tavrın, mobilya sektörünü etkilemeyeceğini ifade etti.

 

PİYASADAKİ HAREKETLİLİK SÜRÜYOR






Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, piyasadaki hareketliliğin sürdüğünü belirterek, “Fuar dönemlerinde her zaman müşteriler siparişlerini biriktirir. Fuar öncesi nasıl olsa geleceğim diye biraz öteleme oluyor. KDV’nin düşmesi ile piyasada bir hareketlilik var. Biliyorsunuz fuar arifesinde olan bir yerdeyiz. Bu aşamada insanlarımız fuarları pazarlama faaliyetlerini azaltıyorlar maalesef. Nasıl olsa fuar gelecek diye. Bir birikim, bir öteleme noktası olabiliyor. Genel anlamda hareketlilik noktasında KDV’nin devamı ile ilgili bir hareketlilik sinyali var” dedi.

 

ÜRETEN BİR ÜLKEYİZ

“Son günlerde Avrupa ile ülkemiz arasında yaşanan problemler, İnegöl Mobilyası’nın Avrupa pazarına girişini engelleyebilir mi?” sorusuna cevap veren Güleç, “Avrupa’daki hükümetler ile halkı birbirinden ayırmak lazım. Avrupa’daki yönetimler halkların tarafından temsil edilmiyor. Genel Avrupa siyasetçilerinin Türkiye’nin yükselişinden rahatsız olduklarını elbette anlamamak mümkün değil. Kesinlikle Türkiye ekonomik anlamda güçlendikçe rahatsız olacaklar. Referandum 100 yıllık bir altyapı oluşturacak. Tabii ki bununda  rahatsız oluyorlar. Dünyadaki ekonomik pazarda Türkiye sürekli yükseliyor ve buda rahatsızlık veriyor. Ekonomik olarak bize müeyyide uygulama imkanları elbette yok. Çünkü  biz Türkiye olarak üreten bir ülkeyiz. Biz ürettiğimiz müddetçe, özellikle mobilya sektörü ürettikçe, çalıştıkça, daha verimli alanlara kaydıkça, inovasyon, arge ve tasarıma önem verdikçe bizim önümüz açık, Avrupa düşünsün. Bizim daha alacağımız çok yol var daha yolun başındayız” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş