Böyle bir tiyatro henüz sahnelenmedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 15 vekil için, “Arkadaşlarımız görevlerini yapıp dönecekler” ifadelerini kullanmasının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Kılıçdaroğlu yine bir açıklama ile kendi seçmenini hezeyana uğratmıştır. Resmen ortada tiyatro var. Böyle bir tiyatro henüz sahnelenmedi. Yaptıkları ittifakın demokrasi ile yakından uzaktan bir ilişkisi olmadığı böylece apaçık belli olmuştur” dedi

Yayınlama: 30.04.2018
921
A+
A-

Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamalar ve 15 vekil ile aldığı kararı siyasetten öte bir tiyatro oyunu olarak ifade eden Mustafa Ersan, “Cumhur İttifakı’nın neler başarabileceğini anlayan muhalefet eşrafı bir araya geldi. Bizler için bu konuda bir sıkıntı yok. Fakat Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun emri ile 15 milletvekili istemeye istemeye, başları öne eğik bir şekilde malum partinin safına geçmiştir. Bu olayı da vatandaşlara, ‘Demokrasi için yaptık’ diyerek yutturmaya çalıştılar. Kimse bizim milletimiz ile alay edemez. Bu açıklamalar vatandaş ile resmen dalga geçmektir. Geçtiğimiz gün Kılıçdaroğlu yine bir açıklama yaptı ve artık CHP’li seçmen bile Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu açıklamalara açıkçası ateş püskürüyor. “Arkadaşlarımız görevlerini yapıp dönecekler” diyor Kılıçdaroğlu. Resmen ortada tiyatro var. Böyle bir tiyatro henüz sahnelenmedi. Ama görüyoruz ki Kılıçdaroğlu ve ekibi, siyasetten çok tiyatro meraklısı. Bu nedenle bizlerde diyoruz ki sizler; siyaset değil, gidin tiyatro gösterileri yapın. İnsanları ‘Demokrasi’ diyerek kandırmayın. Bugün 15 ver, yarın gelecekler de. Böyle siyaset olmaz. Gönderilen vekillerin yüz ifadelerini gördünüz. Geçmek istememelerine rağmen, zorla gönderildiler. Bunun da milletimiz farkında. Kılıçdaroğlu yine bir açıklama ile kendi seçmenini hezeyana uğratmıştır. Yaptıkları ittifakın demokrasi ile yakından uzaktan bir ilişkisi olmadığı böylece apaçık belli olmuştur. Milletimizin milli şuur ile vereceği karar şimdiden ortadadır. Cumhur İttifakı açık ara farkla seçimden Allah’ın izni ile yüzünün akıyla çıkacaktır” dedi.

 

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ






Seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Ersan, “Biz her zaman vatandaşlarımız ile iç içeyiz. Bu nedenle her gün seçim varmış gibi çalışıyoruz. Şimdi çalışmalarımıza elbette biraz daha ağırlık vereceğiz. Çalmadık kapı bırakmayacağız ve sonunda da Allah’ın izni ve milletimizin duası ile bu seçimden de yüzümüzün akı ile çıkacağız” dedi.

 

Seçim zamanı vatandaşların bir birini kırmaması gerektiğini ifade eden Mustafa Ersan, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Siyasi görevleri olan arkadaşlara sesleniyorum; siyaset yapıyoruz, seçim zamanı her şey mübah, seçimden sonra dostuz diye bir kavram yok. Bu aziz millet olanları görüyor, her şey ortada. Seçim gelip geçecek. Bizler farklı siyasi görüşlere sahip olsak bile yine komşu, arkadaş olarak kalacağız. Vatandaşlarımız da olaya böyle bakmalı”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş