“BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL”

Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Efeler Liginde sezonun sona ermesinin ardından Belediyespor’un sponsor firmalarını ağırladı. Tüm sponsorlara teşekkür ederek forma takdim eden Başkan Taban, elde edilen başarıların da tesadüf olmadığına vurgu yaptı.

Yayınlama: 14.03.2018
843
A+
A-

 

İnegöl Belediyespor’un Efeler Liginde 2017-2018 sezonu sona erdi. Turuncu Lacivertli temsilcimizin tüm kategorileriyle ilgili sponsorlukları bulunan firmaların temsilcileri, dün akşam Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban’ın konuğu oldu. Belediyespor voleybol takımı, teknik heyet, yöneticiler ve kulüp idarecilerinin de hazır bulunduğu program Köfteci Eşref’te gerçekleştirildi.

 






34 SPONSOR FİRMAYA FORMA HEDİYE EDİLDİ

Yemekle başlayan sponsorlara teşekkür programında, İnegöl Belediyespor’un 34 sponsor firması; Serra Sünger, Akyükselen İnşaat, Oylat Kaplıcaları, Sanko A.Ş., Freşa İçecek, Fiba A.Ş. İnegöl AVM, Burbak A.Ş., Estetik Yay, Mobiliyum AVM, Kocaağa Sigorta, Cihangir Hastanesi, İnce Ticaret(Soğuk Hava), Ortakçı Cam, Beytaş Cam, Beyhan Tour, Mavi Organizasyon, Albimo Mobilya, Weltew Mobilya, Erka Çevre, Hakan Yapı, Eray Mermer, Zengin Mühendislik, Moda Maksimum Koltuk, Akkap Orman Ürünleri, BY Form Mobilya, Mutlu Optik, Bir Simit, Addax, Royal Otel, Arreda Mobilya, İnotem, Etap Elektrik, Şımarık Giyim ve Eda Çiçekçilik temsilcilerine forma hediye edildi.

 

12 MART VURGUSU

Programda kürsüye çıkarak bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “12 Mart gibi özel bir günde sizlerle bir araya geldik. Bugün İstiklal Marşımızın kabul edildiği gün. Çok değerli büyüğümüz, şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u da anma günümüz. Ben bu özel günde toplanmaktan dolayı çok mutlu oldum” dedi.

 

“BU YÖNÜMÜZLE NE KADAR ÖVÜNSEK AZ”

İnegöl’ün birlik beraberliğine de dikkat çeken Başkan Taban, şöyle devam etti: “Bizleri kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ediyorum. İnegöl’ün belki de en güzel tarafı bu olsa gerek. Bu güzelliğin içerisine baktığımızda; işadamlarımız, esnaflarımız, sanayicilerimiz ve hatta bireysel olarak bile katkı koymak isteyen pek çok hemşerimiz var. Bu yönümüzle ne kadar övünsek azdır.”

 

AKTAŞ’A TEŞEKKÜR

“Belediyespor diye bir hikaye var İnegöl’de. Belediyespor gerçekten tarih yazıyor. Bu tarihi de sizler yazıyorsunuz. Burada Alinur Aktaş başkanımızı da anmadan geçemeyeceğim. Bu hikayenin yazılmasında, ortaya çıkmasında ve bugünkü pek çok başarının kazanılmasında büyük emeği var. Belki bir hayal ile başlayan düşünce bugün nerelere geldi. Spor müsabakalarına katılımı, spor salonlarına gelen gençleri, bayanları, beyefendileri gördükçe bizler de mutlu oluyoruz.”

 

SİZLERİN DESTEKLERİYLE BU BAŞARILAR GELİYOR

“Tabi ki başarılı olmak güzel bir şey, sonuç olarak şampiyon olmak güzel bir şey ama öncelikli maksadımız şehrimizdeki sporsal aktiviteleri, özellikle alternatif spor dallarını arttırmak. Bugün Efeler Liginde mücadele eden bir voleybol takımımız var. 81 vilayet içerisinde İnegöl Efeler Liginde müsabakalara çıkıyor. Kurulduğu günden bu yana her yıl üzerine koyarak başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Bunda en büyük pay sahibi tabi ki sporcularımız ve teknik heyetlerimiz ama ben buna destek veren sponsorlarımızı da önemsiyorum. Sizler destek olup katkı veriyorsunuz, bunun sonucunda da bunlar gerçekleşmiş oluyor. Ben yöneticilerimize de çok teşekkür ediyorum. Onlar da büyük fedakarlıklar yapıyorlar. Günlerini, zamanlarını ayırıyorlar. Sporcu arkadaşlarımıza eşlik ediyorlar. Bu da bizim için kıymetli.”

 

2800 LİSANSLI SPORCU

“14 branşta faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bunlar içerisinde futbol yok. 2800 tane lisanslı sporcumuz var. Bu sayı da her geçen gün artıyor. İnşallah İnegöl’ü bir spor kenti yapacağız. Efeler Liginde bu yıl Play-Out’ları oynuyoruz. İnşallah geçmişte yaşadığımız başarıları önümüzdeki sezonda yakalamayı hedefleyeceğiz. Ama biliyorsunuz Balkan Kupasını şehrimize getirdik. Kıvanç verici bir durum. Ortada gerçekten bir başarı var ve bu başarı tesadüf değil. Efeler Liginde inşallah önümüzdeki sezon yolumuza daha emin adımlarla devam edeceğiz.”

 

ALT LİGLERDE DE BAŞARIYA KOŞULUYOR

“2. Ligde mücadele eden Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor voleybol takımımızın da Elazığ’da oynanan karşılaşmaları tamamlandı. Burada da bir üst lige çıkma hedefimiz var. İnşallah bu hedefi yakalayacağız. Önümüzdeki günlerde oynayacağımız müsabakaları da geçersek 2. Ligdeki takımımızı da 1. Lige taşımış olacağız. Yine 2. Ligde de bir üçüncü ekiple o 3’lü dengeyi sağlayarak daha emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Yine Serra Sünger’in ana sponsorluğunda devam eden basketbol takımımız var. Onlar da güzel başarılara imza atıyor. Önemli olan 1’inci veya 2’nci olmak değil. Eğer şehrimizde gençlerimizi bu spor alanlarına çekebiliyorsak, onları bu aktiviteler içerisine katabiliyorsak bir şeyleri başarmış oluyoruz.”

 

“Burada şuanda 34 değerli firmamız var. Ben bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki süreçle alakalı muhakkak suretle yeni bir planlama yapacağız. Bu planlama dahilinde mevcut bütçemizi ve sponsor çalışmalarımızı gözden geçireceğiz. Yeni sponsor firmalarımız olabilir. Devam etmek isteyen işadamlarımızla da devam edeceğiz. Katkınızın büyük olduğunu da ifade etmek istiyorum. Bizleri kırmayarak davetimize katıldığınız için de teşekkür ediyorum.”

 

Konuşmanın ardından program sponsor firmaların hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş