BU FUAR TÜM KADINLARI AĞIRLAYACAK

İnegöllü Bayanlar Facebook Grubu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde MER-PA’da düzenlenecek olan ‘Yaşam ve Alışveriş Fuarı’, İnegöllü tüm kadınları ağırlayacak. Fuarda yaklaşık 350 standın kurulacağı öngörülürken, 10 bin kişinin fuarı ziyareti bekleniyor.

Yayınlama: 20.01.2020
2.088
A+
A-

İnegöllü Bayanlar Facebook Grubu kurucusu Özlem Dedeler ve Grup Yöneticileri Sedef Şan, Nevin Karatepe ve Hacer Çelebi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen toplantıda İnegöllü bayanlarla bir araya gelerek yapılacak olan fuarla ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

 

Yapılan toplantıda açıklamalarda bulunan İnegöllü Bayanlar Facebook Grubu kurucusu Özlem Dedeler, grup olarak daha önce yapılan etkinlikler hakkında bilgi vererek, şu ifadeleri kullandı:






 

“Daha önce grubumuzun çalışmalar ile Afrika’da su kuyusu açtırmak için çalışmalar yaptık. Açıkçası çalışmalarımız çok güzel oldu ve konu ile ilgili ilgili yerlerle iletişime geçerek tüm gereksinimleri karşıladık. Şuanda Afrika’daki su kuyumuzun açılacağı günü bekliyoruz. Bunun yanında yine ilaç yardımında bulunduk. İlaçları toplayarak ilgili yerlere teslim ettik. Bu konuda da çok güzel çalışmalarımız oldu. Yine grubumuzun çalışmaları ile Müge Anlı’ya tekerlekli sandalye bağışında bulunduk. Kitap toplama kampanyası düzenleyerek, ülkemizin çeşitli yerlerine birçok kitap gönderdik. Çocuklarımızın kendini geliştirmesi için bu gibi etkinlikler çok büyük önem taşıyor. Bunun yanında bayanlarımıza ait olan işyerlerine ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Ziyaretler sırasında canlı yayınlar yaparak o işyerini tanıtıyoruz, bir nevi reklamını yapıyoruz. Çünkü biz kadınların birbirine ihtiyacı var ve biz birbirimize destek olmak zorundayız. Yine yapılan çalışmalarla çeşitli gıda yardımlar toplayarak Yemen’e gönderdik.Yemen’den her on dakikada bir açıktan çocuklar ölüyor. Bu konuya da kayıtsız kalamazdık. Aslında yaptığımız birçok şey var, özellikle yardım konuları ile ilgili ama bunları pek basınımızla paylaşmadık”

 

‘Fuarın düzenleniş amacı nedir?’ sorusuna cevap veren Özlem Dedeler, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Fuarın düzenleniş amacı ev ve esnaf bayanlara destek olmak. Ev kadınlarımız kendi reklamlarını yapamamakta. Yine esnaf kadınlarımızın da tanınırlığını arttırmamız gerekiyor. Bu fuar tamamen kadınlarımızın kendi hünerlerini, kendi iş bölümlerini tanıtmalarını sağlayacak. Böyle geniş kapsamlı ve bayanlara ait bir fuar İnegöl’de ilkkez düzenlenecek. Açıkçası bizler de çok heyecanlıyız, aynı zamanda kararlıyız”

 

Fuarda yapılacak olan etkinliklere de değinen Özlem Dedeler, “Fuarımızda tiyatro gösterimi, mini konser de olacak. Çocuklarımız için özel oyun alanları olacak. Bunu yapmamızdaki neden ise bayanlar gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilecek. Bir yandan alışveriş yaparken bir yandan da çocuklarının güven içinde oyunlar oynadığını görebilecek. Fuarımıza ilçe protokolü de katılım gösterecek. Bununla ilgili sözler de aldık. Onlarda bizlerin yapmış olduğu bu farın çok güzel olacağını ve böyle fuarlara ihtiyaç olduğunu ifade ettiler” dedi.

 

Özlem Dedeler, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 

“Stant sayılarımız her geçen gün artıyor. Katılımcı arkadaşlarımız bu konuda memnun kalacaklarını biliyorlar. Fuar gününe kadar yaklaşık 350 stant olacağını düşünüyoruz. Bunun yanında fuar alanına yaklaşık 10 bin civarında ziyaretçi bekliyoruz. Bizimle irtibat kurmak isteyen bayan arkadaşlar 05350702651 ve 05077744597 numaralardan bizlere ulaşabilirler”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş