‘Bu seçim ülkemiz açısından kader niteliği taşımakta’

Yayınlama: 16.04.2023
33
A+
A-

Dernek ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi, seçim çalışmalarını dernek ziyaretleri ile sürdürdü. İnegöl Din Görevlileri Derneği ve Çorum Dernekleri Federasyonu’nda açıklamalarda bulunan MHP Bursa Milletvekili Adayı Bilal Doğan, “Bu seçim ülkemiz açısından kader niteliği taşımakta ve beraberinde 1 buçuk milyarlık İslam alemi için de ziyadesi ile önemlidir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Uğur Bayram, yönetim kurulu Üyeleri ve MHP Bursa Milletvekili Adayı Bilal Doğan, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak İnegöl Din Görevlileri Derneği’ni ziyaret etti. MHP heyetini İnegöl Din Görevlileri Dernek Başkanı Mehmet Nuri Memiş karşıladı.

Karşılıklı sohbet ve istişarelerin ardından seçim heyeti, İnegöl Çorum Dernekleri Federasyonu ve Çorum Alaca Sancı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.






İNEGÖL’E HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan İÇDER-FED Dernek Başkanı Sinan Coşkun, şu ifadeleri kullandı:

“Yaklaşık bir iki ay önce basına da yansıyan; ‘İnegöl’ü İnegöllüler yönetmelidir’ diye söylemler çıktı. Bizler İnegöl’de ikamet eden Çorum Federasyonu üyeleri olarak, ayrışmadan, ayrılmadan, birlikte İnegöl’e hizmet etmek için varız. Bu süre zarfı içinde bizleri yok sayan, bazı Sivil Toplum Kuruluşlarına biz buradayız ve İnegöl’e hizmet etmek için varız demek istiyorum” dedi.

CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ

Coşkun’un ardından vatandaşlara hitap eden Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, şu ifadeleri kullandı:

”Malumunuz önümüzde önemli bir seçim var. Bizlerin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biri olarak gördüğümüz bir seçimle karşı karşıyayız. Bu yüzden seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Buraya bir ilçe başkanı olarak değil, bir kardeşiniz olarak geldim. Sinan Başkanım bir meseleden bahsetti; İnegöl’ü İnegöllüler yönetsin kavramından bahsedildi. Eğer İnegöl’ü İnegöllüler yönetecekse, Bilal Doğan sonuna kadar İnegöllüdür. Çorum Dernekleri Federasyonu’nun da evladıdır. Burada Milliyetçi Hareket Partisi’nin meselesi dernek ya da hemşeri meselesi değildir. İnegöl’de yaşayan herkes İnegöllüdür. Kimse merak etmesin, Milliyetçi Hareket Partisi üzerine düşen her şeyi yapar”

Son olarak açıklamalarda bulunan MHP Bursa Milletvekili Adayı Bilal Doğan ise, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle bizleri burada ağırladığınız ve bu yoğun temponuzun arasında vakit ayırdığınız için teşekkür ediyoruz. Hepinizin malumu olduğu üzre; 14 Mayıs’ta ülkemiz için çok önemli bir seçim var. Bu seçim ülkemiz açısından kader niteliği taşımakta ve beraberinde 1 buçuk milyarlık İslam alemi için de ziyadesi ile önemlidir. Yine bu seçim Cumhur ile dış güdümlü ‘zilletin’ seçimidir. Hiç şüphemiz yoktur ki Cumhur İttifakı ilk turda alnının akıyla, açık ara farkla zaferini ilan edecektir. Milletimiz, önümüzdeki yeni yüzyılın Türk yüzyılı olması için kararını Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı Adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacak. Milliyetçi Hareket Partisi’nin meclisteki sandalye sayısını arttırmak ve Türk milletinin güvencesi olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni mecliste en güçlü şekilde çıkmasına vesile olacaktır. Açık hedefimiz Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla seçilmesine çalışmak, Milliyetçi Hareket Partisi’yle Cumhur İttifak’ının milletvekili sayısının nitelikli çoğunluğa ulaştırmaktır. Sizlerden isteğimiz 14 Mayıs sabahı sandığa gidip, Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermeniz olacaktır. Elbette başaracağımızdan ve başarılı olacağımızdan en küçük şüphemiz de yoktur. Gayret bizden tevfik Allah’tandır. Sözlerime burada son verirken sizleri Cenab-ı Allah’a emanet ediyor, sevgi ve saygılarımla selamlıyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş