BU VATAN GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZDEN BİZLERE EMANETTİR

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirel yaptığı açıklamada, “Bu vatan, gazilerimiz ve şehitlerimiz tarafından bizlere emanettir” dedi.

Yayınlama: 19.09.2017
946
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ,”Bu topraklar uğruna canını ortaya koymuş, gözü hiçbir şeyden korkmamış kahraman gazilerimizin gününü kutlayarak sözlerime başlıyorum. Yaşadığımız bu cennet vatan üzerinde huzurlu, güvenli ve refah bir şekilde yaşamamızın en büyük payı, vatan uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizindir. Tarihte birçok engele, imkânsızlığa ve yokluğa rağmen cansiperane bir şekilde yürütülen mücadele ile büyük kahramanlıklara imza atmışlardır. Bu topraklar üzerinde bu gün siyaset yapabilmeyi, çalışabilmeyi, başı dik yaşayabilmeyi onlara borçluyuz. Bu vatan, gazilerimiz ve şehitlerimiz tarafından bizlere emanettir.  Tarihte her dönemdeki savaşlarda millet olarak şehit ve gazi olduk. Bugün bizlerle beraber olan gazilerimiz ise, kimi Kore’de, kimi Kıbrıs’ta, kimi Güneydoğu’da, kimi güzel ülkemin herhangi bir coğrafyasında gazilik unvanını kahramanca mücadele ederek almıştır” dedi. 
    

Demirel sözlerini şöyle sürdürdü, ”Bu vesileyle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’e İstiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı ‘Müşir’ ve ‘Gazi’ unvanı verilişinin yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş