BüCüR LAND HiZMETE AÇILDI

Bin m2 alan üzerine kurulan ve çocukların için en geniş kapalı alan oyuncak parkı olan Bücür Land, düzenlenen görkemli açılış töreni ile hizmete açıldı.

Yayınlama: 17.01.2020
1.014
A+
A-

Açılış programına ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Çocuklar ise açılış törenini beklemeden oyun parkındaki yerini aldı.

 

Açılış töreninde ilk olarak açıklamalarda bulunan Bücür Land İşletme Sahibi Reis Yurdakul, “Çoğumuz anne babayız ve en değerli varlıklarımız çocuklarımız. Anne baba olduktan sonra insanın içinde iki duygu belirir. Onları hem mutlu görmek isteriz hem de saçlarının teli dahi zarar görmesin diye endişeleniriz. Biz Bücür Land’ı hazırlarken, bu düşünceleri ön planda tuttuk. Hepinizin bildiği gibi dünya artık eski dünya değil. Sokaklar bizim çocukluğumuzdaki sokaklar değil. Bücür Land’ı çocuklar sokaktaki tehlikelerden uzak, enerjilerini boşaltabilecek ve bin m2’likgeniş ve havadar bir alanda, kendi zevklerine ve gelişimlerine uygun alanı, oyuncalarla keyifli zaman geçirebilecekler. Aileler kafeteryada çaylarını içerken, çocukların mutluluklarını seyredebilecekler” dedi.






 

İnegöl ekonomisine azda olsa katkıda bulundukları için mutlu olduklarını ifade eden Yurdakul, şu ifadeleri kullandı: “Bu işin bir de ekonomik tarafı var. Biz İnegöl’ün güzel insanlarına yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bu alanda bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz. İşletmemizde vasıflı ve vasıfsız 15 personel istihdam ediyoruz. Allah’ın izni ile İnegöl ekonomisine ufak da olsa katkıda bulunacağız”

 

Yurdakul, çocukların güvenliği için tüm şartları yerine getirdiklerini belirterek, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı: “Malzemeler için hem sipariş anında hem de yerleşirken uzman görüşü aldık. Çocuklar için güvenliği en üst düzeyde tutmak istedik. İçeride kanserojen hiçbir madde bulunmazken, oyun alanında kesici, delici hiçbir unsur yoktur. Her ihtimale karşı tüm ilk yardım ekibimiz ile çocuklar gözaltına alınacaktır. Bücür Land İnegöl’ümüze hayırlı uğurlu olsun”

 

Daha sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Reis kardeşimizi kutluyorum. İnşallah Allah bereketli işler nasip etsin onlara. Öğrencilerimiz için çocuklarımız için yeni bir alan kazanmış olduk şehrimizde. Bu da bizim için gurur meselesi. İstihdam oluşuyor, rekabet oluşuyor. Bu anlamda baktığınız zaman ekonomiye de katkısı oluyor. Cesaretlerinden dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.

 

Programda son olarak açıklamalarda bulunan İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, “Böyle güzel bir ortamda hemşerilerimiz ile buluşmamıza vesile olan değerli kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İşletmenin hayırlı olmasını diliyoruz. Güvenlik önemli. Güvenlik için çalışanların da olması önem arzediyor” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından dualar edilirken, sonrasında ise çocuklarla birlikte açılış kurdelesi kesildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş