BURCAM’DAN AŞURE iKRAMI

Muharrem Ayı nedeni ile ilçemizde düzenlenen aşure ikramı programlarından birini de Burcam A.Ş. gerçekleştirdi. Çalışanların ve çok sayıda davetlinin de katıldığı program Yeniceköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Yayınlama: 09.10.2017
2.289
A+
A-

 

Aşure ikramı programına MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri ile ok sayıda vatandaş katıldı. Programda 800 kişilik aşure ikramında bulunuldu.

 






İkramın ardından açıklamalarda bulunan Burcam A.Ş. sahibi Sinan Döngel, şu ifadeleri kullandı: “Peygamber Efendimiz, muharrem ayını ‘Allah’ın ayı’ diye zikretmiştir. ‘Her kim aşure gününde ailesi ve yakınlarına ikramda bulunursa Allah da senenin tamamında onun rızkını, bereketini geniş tutar’ diye buyurmuştur. Biz bu vesile ile gelenekselleştirdiğimiz program ile vatandaşlarımıza ikramda bulunuyoruz” dedi.

 

Muharrem ayı biz Müslümanlar için çok önemli olmakla birlikte keder ve masumiyet ayıdır” diyen Yaman, “Bu mübarek ayda Allah’ın bize verdiği çeşitli nimetlerin birleşimi olan aşureyi paylaşmak istedik. Aşurenin bereketi ve faziletlerinden faydalanmak en büyük isteğimiz. Bu lezzetli aşurenin yapımında ve dağıtımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, afiyet olsun diyorum” diye konuştu.

 

Döngel son olarak şu ifadeleri kullandı: “Davetimize icabet ederek bizleri kırmayarak programımıza katılan MHP İnegöl İlçe Başkanımız Hayati Bedir’e ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş