BURHANiYE MAHALLESi YENi PARKINA KAVUŞTU

İnegöl Belediyesi’nin Burhaniye Mahallesi Doğan Sokak’ta yapılan düzenleme ile hayata geçirdiği çocuk oyun alanı ve fitness alanı hizmete girdi.

Yayınlama: 15.11.2017
573
A+
A-

İnegöl’ü geleceğe taşımak adına yapılan mega projelerin yanı sıra yaptığı küçük dokunuşlarla şehre modern bir görünüm kazandıran İnegöl Belediyesi, Burhaniye Mahallesi Doğan Sokakta yeni bir çocuk oyun alanının yapımını tamamlayarak hizmete aldı. İçerisinde fitness aletlerinin de bulunduğu ve bölge için yeni bir yaşam alanı haline gelen alanın açılışı bugün gerçekleştirildi.

 

Belediye Başkanı Alper Taban ile Başkanvekili Turgay Yel, Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı açılış programında, Alper Taban halkla bir araya geldi. Bölgenin sorunlarının da konuşulduğu programda Alper Taban, hizmetin yapılmasından ziyade korunup geleceğe taşınmasının daha önemli olduğuna dikkat çekti.






 

PLANLANMIŞ HİZMETLER BİR BİR HAYATA GEÇİYOR

Burada bir konuşma yapan Alper Taban, “Bugün mahallemizde yeni bir parkın açılışı için bir aradayız. İnegöl Belediyesi olarak hiçbir şekilde insan ayırmadan, muhit ayırmadan, bölge ayırmadan biz hizmetlerimizi yapmak zorundayız. Zaten 5 yıl önce çıkılan bu hizmet yarışında planlamalarımız en başında yapılmıştı. Planlarımızda park alanı olarak gözüken, spor alanı olarak gözüken nereleri varsa bunlarla ilgili zaten hazırlıkları yapmıştık. Şimdi sadece bir bir hayata geçiriliyor” dedi.

 

ÖNEMLİ OLAN YAPMAK DEĞİL YAŞATABİLMEK

Park hakkında teknik bilgiler de veren Taban, “Burada yapımı tamamlanan parkımız 1375 m2 alan üzerinde bir planlama yapıldı ve proje uygulandı. 185 m2’lik çocuk oyun grubumuz var, 690 m2 yeşil alan var, yine 410 m2’lik sert zemin ve oturum alanlarıyla yürüyüş alanları bulunmakta. Bizler için önemli olan burada böyle bir güzelliği sizlerin hizmetine sunuyor olabilmek. Bunu yapmak da aslında mesele değil. Önemli olan bunu yaptıktan sonra yaşatabilmek. Çünkü nice parklar yapmıştır İnegöl Belediyesi, ama daha sonra gidip ziyaret ettiğimizde gerçekten içler acısı durumu görüyoruz. Bunun için de ben burada sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum, bu alanlara lütfen hep birlikte sahip çıkalım. Zarar vereni gördüğümüzde devletin ilgili kurumlarına bilgi vermenizi rica ediyorum. Belediyemizin 153 hattı var, emniyet güçlerimiz var. Bu otokontrolü şehirde hep birlikte sağlamak durumundayız. Önemli olan bu projenin yapılmasından sonra yaşatılmasıdır. Ben bugün mahalle sakinlerimize bu parkı emanet ediyorum ama beraberinde takipçisi ve kontrolcüsü olacağımızı da ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

 

HER VATANDAŞIMIZIN FİKRİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Alper Taban, Başkanlık sürecine ilişkin de konuştuğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “8 Kasım tarihinde yapılan oylama sonucu meclisimizde bu görev bizlere verildi. Biz de görevi alır almaz çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimize kalan 16,5 aylık dönem içerisinde neler yapmamız gerektiğini, hedeflerimizin neler olduğunu ve ekiplerimizden beklentilerimizi kendilerine aktardık. Ama burada çok daha önemli bir şey söylemek istiyorum; bunlar sadece bizim bilip de düşünebildiklerimiz. Bu kalan 16,5 aylık sürede İnegöl’ün herhangi bir köşesinde ikamet eden bir vatandaşımızın bize vereceği fikir bizim için önemlidir. Bize yapacağı eleştiri başımızın tacıdır. Yalnız bir şeyi iletmek için illaki Belediye Başkanının mahalleye gelmesine gerek yok arkadaşlar. İnegöl Belediyesi’nin 800 tane personeli var. Bu personel gelen işleri yapmak için orada bulunuyor. Dolayısıyla sizler bizlere, 153 hattı başta olmak üzere watsap hattımız ve diğer iletişim kanallarını kullanarak ulaştırabilirsiniz. Siz sorunları iletirseniz inşallah bizler de en kısa sürede çözümleri üretmiş oluruz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş