BURSA AK PARTİ YÖNETİMİNDE SADECE 1 İNEGÖLLÜ YER ALDI

AK Parti Bursa 7. Olağan Kongresi dün gerçekleştirildi. Sona Başbakan Binalı Yıldırım’ın birebir katıldığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla katılarak Bursalılara seslendiği kongrede, AK Parti Bursa İl Yönetimi listesinde İnegöl’den Asuman Akçay Sakallı yer aldı.

Yayınlama: 01.02.2021
1.355
A+
A-

AK Parti Bursa 7. Olağan Kongresi, Son Başbakan Binalı Yıldırım, önceki ve yeni dönem AK Parti Bursa Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, il geneli kadın ve gençlik kollarının katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Kongrede konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, “Partimizin 7. olağan kongresine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la aynı yolu yürümeyi bize nasip eden Allah’a şükürler olsun. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sloganıyla bu yola çıktık. Milletimizin yolu bizim yolumuzdur. Milletimizin hayali bizim hayalimizdir. Her seçimde bizleri onurlandıran halkımızı hürmetle selamlıyorum. Böyle bir teşkilatla çalışacağım için onurluyum. Görevi teslim eden Ayhan Salman başkanıma ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bizler insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunun öğrencileriyiz. Buna tüm millet şahit. Şükürler olsun işte Bursa, işte ülkesine sevdalı olan AK Parti… Önümüzdeki yol uzun. Azalmadan çoğalacağız. Bölünmeden bütünleşeceğiz. Yorulmadan koşacağız. Ey Bursam sana söz veriyoruz. Her zaman bu teşkilat senin hizmetkarın kalacak. Senin için daha güçlü yarınlar inşa etmek için inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.








 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Akta ise, “Bursa il kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Heyecan, coşku, birlik ve beraberlik ruhu hepimizin göğsünü kabartıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başladığımız ilk andan itibaren çalışmalarımızı kararlılıkta sürdürüyoruz. Seçim kampanyamızda da canla başla çalışarak projelerimizi hazırladık, kapı kapı dolaşarak projelerimizi anlattık. Zorlu ama onurlu dava yolculuğumuzda aşkla yürüdük. Bursa’da AK Parti’nin bayrağını bir kez daha gururla dalgalandırdık. 2021 yılında 2020’de attığımız tohumların hep birlikte filizlendiğine tanıklık edeceğiz inşallah. Bursa için canla, başla çalışıyoruz. Biz iç çekişmelerle zaman kaybetmek yerine millete hizmet için çalışıyoruz. Ayhan Salman’a teşekkür ediyor, Davut Gürkan’a başarılar diliyorum” dedi.

 

Salonda büyük bir coşku ile karşılanan ve Bursalılara seslenen Son Başbakan Binali Yıldırım, “AK Parti 19 yılı geride bıraktı. Partimiz bir kutlu yürüyüşün adıdır. Recep Tayyip Erdoğan’la çıktığımız bu yola ilk günkü heyecanla devam ediyoruz. Bursa kongresi Mart sonunda yapacağımız büyük kongrenin hazırlığıdır. Mart ayı sonunda yapacağımız büyük kongrede inşallah yenilenmiş kadrolarla 2023’e emin adımlarla yürümeye hazırız. AK Parti 15 seçimi geride bıraktı. Her seferinde de milletimizin güvenini kazanarak bugünlere geldi. Her seçim öncesinde muhalefet iktidar olma hevesiyle yanıp tutuştu ama muhalefet iktidar olmak istiyorsa gözünü geleceğe, milletin dertlerine, gençlerin beklentilerine çevirmeli ve buna göre siyaset üretmeli ama bizim muhalefet evlere şenlik. Söyledikleri tek şey Recep Tayyip Erdoğan ülkenin başından gitsin. Onlara inat yolumuza devam edeceğiz. 15 Temmuz gecesi liderimizin çağrısıyla meydana ilk inen kadınlarımızdı. Gençler siyasetle ilgilenmiyor diyenler o gece bir kez daha yanıldılar çünkü meydanları dolduranlar çoğunlukla gençlerdi. O gece hepsine cevabı verdik. Türkiye artık belirlenen siyasete göre değil, ülkenin milli menfaatlerine ve kendi önceliklerine göre siyaset yapıyor çünkü başında yerli ve milli liderimizin Recep Tayyip Erdoğan var. Dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştürerek bugünlere geldik. Bursa’da 2002’de 194 kilometre bölünmüş yol vardı bugünse 600 kilometre bölünmüş yol var. 33 tane yol projesini tamamlayıp Bursa’nın hizmetine verdik. Bunlar için toplam 23 milyar lira yatırım yapıldı. Milletimizle omuz omuza yeni hedeflere, yeni hizmetlere hazırız” ifadelerini kullandı.

 

İNEGÖL’DE TEK İSİM

Öte yandan AK Parti Bursa İl Yönetimine İnegöl’den 1 kişiye yer verildi. Eski İnegöl Belediyesi Meclis Üyesi Asuman Akçay Sakallı Bursa yönetimine seçilen İnegöllü isim oldu.

 

YÖNETİM LİSTESİ

Davut Gürkan
2- Adnan Kurtuluş
3- Ali Sait Adiloğlu
4- Asuman Akçay Sakallı
5- Bilal Tutuş
6- Bünyamin Savaş Albayrak
7- Cemile Yiğit
8- Dergah Mansur Alkan
9- Dilek Yamakoğlu
10- Ebru Ahu
11- Engin Kökçıkaran
12- Erol Oruç
13- Fatma Şahin
14- Ferhat Erol
15- Feyza Şükran Hakyemez
16- Fuat Alpaslan 
17- Gökhan Yıldız
18- Gülten Doğrul
19- Hasan Durmayaz
20- İrfan Akkaya 
21- İzzet Şenocak
22- Kamil Bayramiç
23- Kemal Ermiş
24- Kevser Öztürk
25- Mustafa Kemal Bilgin
26- Mehmet Emin Kasapoğlu
27- Mehmet Fatih Özkul
28- Mehmet Refik Selik
29- Mustafa Kaymaz
30- Mustafa Yavuz
31- Mustafa Yıldırım
32- Nurettin Arif Kurtulmuşlar
33- Nurettin Özbağkıran
34- Oğuz Babacan
35- Orhan Aygün
36- Osman Doğruyol
37- Osman Öztürk
38- Osman Şahin
39- Salih Bahadır
40- Servet Kayar
41- Setenay Asyat Yüksel Olguner
42- Sinan Kahraman
43- Süheyla Bülbül
44- Süleyman Son
45- Şahin Biba
46- Şakir Emin
47- Ufuk Ay
48- Ümmühan Fidan
49- Zehra Altınöz
50- Zeynet Höçük

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.