BURSA DEVLET TiYATROSU iLE PROTOKOL iMZALANDI

İnegöl Belediyesi, 2017-2018 kültür sanat sezonu için Bursa Devlet Tiyatrosu ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında BDT, sezon boyunca İnegöl’de gösteriler düzenleyecek.

Yayınlama: 17.11.2017
664
A+
A-

Düzenlediği etkinliklerle şehrin kültür sanat hayatına yön veren İnegöl Belediyesi, 2017-2018 kültür sanat sezonu için Bursa Devlet Tiyatrosu ile işbirliği protokolü gerçekleştirdi. BDT’nu İnegöl halkıyla düzenli olarak buluşturacak protokol, Belediye Başkanı Alper Taban ile Bursa Devlet Tiyatrosu Müdürü Ömer Naci Topçu tarafından düzenlenen törenle imzalandı.

 

İNEGÖL’DE YERLEŞİK ANLAMDA BİR TİYATRO GÖRMEK BİZİ MUTLU EDER






İnegöl Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Önder Kılıç’ın da hazır bulunduğu imza töreni, İnegöl Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirildi. Protokolün imzalanmasının ardından bir açıklama yapan Bursa Devlet Tiyatrosu Müdürü Ömer Naci Topçu, “Bursa Devlet Tiyatrosu olarak biz İnegöl’de olmaktan son derece mutluyuz. Bilindiği gibi İnegöl sadece Bursa’nın değil Türkiye’nin çok önemli yerleşim yerlerinden biri. Biz Bursa Devlet Tiyatrosu olarak çok uzun zamandır ilçelerimizle ilgili bu tür çalışmalarımızı yapıyoruz. İnegöl’de de tiyatroya olan ilgiyi biliyoruz. Başkanımızın tiyatroya, sanata olan yaklaşımını yakından takip ediyoruz ve oldukça da güzel ve keyifli işleri birlikte yapabileceğimize inanıyoruz. O yüzden genel müdürlüğümüzün de katkısıyla Bursa Devlet Tiyatrosu olarak elimizden geldiği kadar burada İnegöl seyircisiyle buluşmaya çalışacağız. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve personeline teşekkür ediyorum. Eminim bu çalışmalar sayesinde çok kısa bir sürede İnegöl’de yerleşik, çok daha ileri düzeyde kim bilir belki bir kent tiyatrosuna doğru bir evrilme de olacaktır. İnegöl’de yerleşik anlamda bir tiyatro olması da bizi son derece mutlu edecektir” dedi.

 

BDT’NUN GÜCÜ VE DESTEĞİNİ YANIMIZA ALDIK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise belediyeciliğin sadece alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürmek olmadığını ifade ederek “Ya da sadece şehirleşmek, kentleşmek adına yapılan parklar, sokaklar, asfaltlar gibi yönetimsel faaliyetlerden ziyade; kültürel, sosyal, sporsal anlamdaki çalışmaların da bir taraftan tamamlayıcı unsur olarak yapılmasıdır belediyecilik. Bugün de Bursa Devlet Tiyatromuzun gücü ve desteğini yanımıza almış olduk yaptığımız bu protokolle. Ben vermiş oldukları bu destekten dolayı yöneticilerimize ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İnşallah halkımız da bu tiyatrolar ile en güzel şekilde bunlardan istifade edecektir” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş