BURSALI iŞ ADAMINDAN iNEGöLSPOR’A DESTEK

Bursa’da gayrimenkul, kuyumculuk ve turizm işletmeciliği sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin sahibi Safa Gönen, İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ve yönetim kuruluna destek ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 24.07.2017
680
A+
A-

Ziyarette konuşan İş Adamı Safa Gönen, şunları söyledi: “İlk önce göreve gelen kulüp başkanı ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. İnegöl Bursa’mızın önemli ilçelerinden birisi. İnegölspor’da Bursa’mızın önemli değerlerinden ve Bursaspor’dan sonra en büyük markası. Bizde elimizden geldiği kadar İnegölspor’umuza destek vermeye hazırız. İnşallah sezon sonu hedeflenen noktaya gelinir. Dediğim gibi biz üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız.”

 

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise, “İlk önce bizi ziyaret eden Bursa’mızın önemli iş adamlarından Safa Gönen Beye yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Ziyaretleriyle bizi onurlandırdılar. Sağ olsunlar bize her konuda destek vereceklerini ilettiler. Görüldüğü gibi İnegölspor’umuza sadece ilçemizden destek verilmiyor. Bursa’mızdan da destek veriliyor. İnşallah hem ilçe halkımızın hem de Bursa’lı iş adamlarımızın desteğiyle yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Çünkü desteksiz hiç bir şey olmuyor. İnşallah bize verilen desteklerin karşılığını sahada güzel oyun ve puanlarla vereceğiz. Ben tekrar bizi ziyaret ederek onurlandıran Safa Gönen beye teşekkür ediyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş