BÜYÜKŞEHİR’İN SPOR TIRI İNEGÖL’DE

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Okul Sporları Etkinliği bugün İnegöl’de düzenlendi. Öğrenciler farklı etkinliklerde doyasıya eğlendi.

Yayınlama: 05.04.2017
663
A+
A-

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Okul Sporları Etkinliğinin İnegöl ayağı bugün gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi spor tırı ile MODEF fuar alanı önünde oluşturulan etkinlik alanındaki faaliyetlere öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili İlhan Satık, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’da etkinliğe katılarak öğrencilerin bu heyecanına ortak oldu.

 

İNEGÖL SPOR ALTYAPISIYLA DA MEŞHUR








Etkinlikler protokol üyelerinin konuşmaları ile başladı. Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican kürsüye çıkarak kısa bir selamlama konuşması yapıp İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Ardından İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş kürsüye çıkarak İnegöl’ün genç nüfusu ve spor altyapısından söz etti. Aktaş, “İnegöl sanayisiyle, köftesiyle, mobilyasıyla, tarımıyla meşhur olduğu gibi cıvıl cıvıl genç nüfusuyla, öğrencileriyle ve spor altyapısıyla da meşhur. Bu dinamizmin harekete geçirilmesi için İnegöl Belediyesi’nin katkıları, destekleri olduğu gibi Büyükşehir Belediyemizin de çok ciddi katkı ve destekleri var. Bazen İnegöl Belediyesi olarak bir spor tesisini hayata geçirirken bazen de Büyükşehir Belediyemizin projelendirmesi ve yapımıyla hayata geçiriyoruz. Ben Başkanvekilimizin şahsında çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili İlhan Satık da 3’üncüsünü düzenledikleri okul sporları etkinliklerinin İnegöl ayağını gerçekleştirdiklerini kaydederek “Bu yıl 240 bin çocuğu hedefledik. İnşallah bunu da fazlasıyla geçerek Bursa’da Türkiye’ye örnek olacak bir etkinliği gerçekleştirmiş oluyoruz. İnegöl ilçemizdeki etkinliğe katkı veren İnegöl Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve İlçe Spor Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel günlerde buluşmak üzere sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Konuşmalar sonrası İnegöl Belediyesi’nin TÜRKSOY tarafından düzenlenen Türk Dünyası Kültür Başkenti açılış programı ve nevruz kutlamalarında 16 ülkeden gelen 22 ekip arasında halk danslarında 1’inci olan Belediye Halk Dansları Topluluğu gösterilerini sundu. Ardından öğrenciler yapılan çeşitli etkinliklerle eğlenceli dakikalar geçirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.