Çadır ve barakalar kaldırılıyor

Her yıl yaz ayları ile birlikte il dışından gelerek İnegöl merkeze yakın bulunan boş arsa ve alanlara barakalar, çadırlar kurarak görüntü ve çevre kirliliğine neden olan göçerlerin çadır ve barakaları, emniyet ekipleri tarafından alınan güvenlik kapsamında İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kaldırıldı.

Yayınlama: 05.06.2018
636
A+
A-

Havaların ısınmasıyla birlikte il dışından at arabaları ve araçlarıyla birlikte İnegöl’e gelen göçer diye tabir edilen vatandaşlar, başta Kozluca yolu olmak üzere boş arsa ve alanlara kurdukları çadırlarda kalıyor. Her yıl aynı manzara yaşanırken, çadırlarda yaşayanlar, çevreden topladıkları atıkları buraya getirerek çevre ve görüntü kirliliğine neden oluyor. Aynı manzaranın bu yılda yaşanması üzerine Zabıta ekipleri harekete geçti.

 

Kozluca yolu ile Organize Sanayi bölgesindeki boş alanda çadır kuran vatandaşlar, İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bulundukları yerden çıkartıldı. Dün sabah saatlerinde yapılan çalışmada, Zabıta ekiplerine, Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Karakol ekipleri de destek verdi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.