Çalacak bir şey bulamayınca araçtan inip kayıplara karıştı

Cuma Mahallesi Elektrik Sokak’ta meydana gelen olayda, bir aracın arka camını kırarak araç içerisine giren şahıs, çalınacak bir şey bulamayınca araçtan çıkarak kayıplara karıştı.

Yayınlama: 29.11.2020
1.595
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Cuma Mahallesi Elektrik Sokak’ta meydana geldi. Hasan Boysuz’a ait 16 KCJ 34 plakalı aracın sol arka camı, henüz kimliği tespit edilemeyen bir şahıs tarafından kırıldı.

 

Şahıs daha sonra arka camdan araç içerisine girerek, ön torpidoyu açarak çalınacak malzeme ararken, çalınacak bir şey bulamayınca araçtan inerek kayıplara karıştı.








 

Sabah saatlerinde aracının yanına gelen Hasan Boysuz, aracının arka camının kırıldığını ve araç içerisinin dağıtıldığını görünce durumu Emniyet Ekiplerine bildirdi.

 

Olay yerine gelen Emniyet Ekipleri araç üzerinde incelemelerde bulundu. İncelemelerin tamamlanmasının ardından suçlunun yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan araç sahibi Hasan Boysuz, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bana karşı komşum söyledi. Aracın camı kırılmış dedi. Biz de panik halde geldik arabanın yanına. Bir şeye ellemedik, polisi aradık. Sağolsun ekip geldi, para izi için çalışmalar yapıldı. Şimdi karakola gideceğiz. Sanırım bu mahalleye dadandılar. Dün akşam da bu mahallede bir araba götürülmüş. Verilmiş sadakamız varmış çok şükür”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.