Çaldığı araç ile emniyet ekiplerine ateş açan şahıs kendisini vurarak öldürdü

Bursa’dan çaldığı araç ile İnegöl ilçesinde emniyet ekiplerinin dur ihtarına uymayarak polislere ateş açan kişi, bir polisi hafif şekilde yaralarken, kendisini vurarak öldürdü.

Yayınlama: 22.08.2021
9.335
A+
A-

Alınan bilgilere göre Bursa’dan çaldığı 16 AEA 339 plakalı araç ile İnegöl’e gelen Ramazan Aydın isimli kişi, polislerin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

 

Yaşanan kovalamaca sırasında Ramazan Aydın (26), polislere ateş açtı. Orhaniye Mahallesi Eczacı Ali Bey Sokak üzerinde otomobil durduruldu.






 

Ramazan Aydın Sokak üzerinde polislere tekrar ateş açarken, kurşunun otomobil camın isabet etmesi ile parçalanan cam bir polisi hafif şekilde yaraladı. Yaralanan polis, ekip aracı ile İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedavi edilerek taburcu edildi.

 

Olay yerine çok sayıda Emniyet Ekibi yönlendirildi. Ramazan Aydın, otomobil içinden 155’i arayarak kola ve su istedi. İnegöl Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, şahsa kola ve su ikram ederek ikna etmeye çalıştı. İkna çalışmaları sırasında Ramazan Aydın’ın metanfetamin kullandığı öğrenildi.

 

Şahıs, Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir’e annesi ile konuşmak istediğini ve daha sonra teslim olacağını ifade etti.

 

Annesi ile telefonla görüşen Ramazan Aydın’ı ikna çalışmaları sonuçsuz kalınca olay yerine Özel Harekât Polisleri sevk edildi.

 

Yaklaşık 5 saatin ardından şahıs otomobil içinde kendisini vurarak öldürdü.

 

26 yaşındaki gencin cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

 

Konu ile ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş