‘Çalışarak partimizi iktidara taşımaya söz veriyoruz’

İyi Parti İnegöl İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi Sani Konuloğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen İyi Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman, “Yönetici arkadaşlarımız ile birlikte, delegelerimiz, üyelerimiz ve gönüldaşlarımız ile birlikte gece gündüz çalışarak partimizi iktidara taşımaya söz veriyoruz” dedi.

Yayınlama: 24.11.2022
164
A+
A-

Sani Konuloğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye, ilçemizdeki bazı siyasi partilerin temsilcileri, TSK başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan İsmail Karaman, güven tazeleyerek yeniden İyi Parti İnegöl İlçe Başkanı oldu.






 

PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIMAYA SÖZ VERİYORUZ

 

Kongre öncesi dilek ve temenni bölümünde söz alan Karaman, şu ifadeleri kullandı:

 

“5 yıl önce Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde kurulan, toprağa tohum gibi atılan, filizlenen, fidan olan partimiz, bugün kadroları ile ülkemizi yönetmeye taliptir. Bu uğurda, kuruluşundan bugüne kadar emek harcayan tüm gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dün olduğu gibi bundan sonra da bundan sonraki süreçte de yönetici arkadaşlarımız ile birlikte, delegelerimiz, üyelerimiz ve gönüldaşlarımız ile birlikte gece gündüz çalışarak partimizi iktidara taşımaya söz veriyoruz. Genel başkanımızın sloganı ile başaracağız, başaracağız, başaracağız” dedi.

 

AKŞENER’İN SINIF ARKADAŞINA SÜRPRİZ

 

Öte yandan kongreye katılan isimlerden Müzeyyen Erünsal’ın, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sınıf arkadaşı olduğunu ifade eden Karaman, kendisine çiçek takdim ederek şu ifadeleri kullandı:

 

“Bugün öğretmenler günümüz.  Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, sonra Genel Başkanımız Meral Akşener biliyorsunuz kendisi de öğretmen, salonumuzu şereflendiren çok değerli öğretmenlerimizin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bugün bu vesile ile aramızda genel başkanımızın sınıf arkadaşı çok kıymetli büyüğümüz var. Kendisi Müzeyyen Erünsal. Kendisine Genaş Başkanımız adına öğretmenler vesilesi ile çiçek takdim etmek istiyorum”

 

İsmail Karaman başkanlığındaki İyi Parti İnegöl İlçe Başkanlığı Yönetimi’nde şu isimler yer aldı:

 

Özlem Namlıoğlu, Sadık Erduğan, Okşan Yazır, Şenol Şahin, Esra Nur Zeybek, Eray Soral, Serpil Yaşarer, Haluk Yer, Neşe Gökmen, Adem Korkmaz, Yeliz Akkor Kaya, Halil Nicihan, Sevda Memiş Özcan, Ali Türk, Şerife Memiş, Hakkı Küçükoğlu, Nahide Özdede, Hayri Demir, Filiz Öztürk, Mehmet Bağcı, Yaşar Baydur, İlker Hakan Tuzcuoğlu, Şenol Turan, Ahmet Çoşgun Demirci, Gökhan Yalım, Salim Özdemir, Recep Bayrak, Erdoğan Adıgüzel, Yücel Sarıca, Muharrem Yaşar, Cemal Havanlı, Olgun Şimşek, Halil İbrahim Gül.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş