CAN DOSTLARINA ŞİFA DAĞITILIYOR

İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakim ve Tedavi Merkezi, can dostlarına şifa dağıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mudanya’da tedavi edilemeyen sokak kedisi ile trafik kazasında arka ayağı kırılan sokak köpeği başarılı operasyonlardan geçirilerek sağlığına kavuşturuldu.

Yayınlama: 18.12.2019
847
A+
A-

Edinilen bilgilere göre Mudanya’da tedavi edilemeyen bu nedenle de İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakim ve Tedavi Merkezi’ne getirilen sokak kedisinin, diyafram fıtığı ameliyatı gerçekleştirildi. Başarılı geçen operasyonun ardından yapılacak tedavilerle ameliyat edilen kedi sağlığına kavuşturulacak.

 

Öte yandan trafik kazasında arka ayağının kırılması sonucu ağır yaralanan bir sokak köpeği, tedavisinin yapılması için İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakim ve Tedavi Merkezi’ne getirildi. Sokak köpeği bir dizi operasyondan geçirilirken, yapılan operasyonların ardından sağlığına kavuşturuldu.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakim ve Tedavi Merkezimiz 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. Nasıl ki insanların sağlığı önemli ise, can dostlarımızın da sağlığı bizler için çok çok önemli. İnegöl olarak sadece İnegöl’e değil, çevremizdeki bir çok il ve ilçeye de aynı zamanda hizmet veriyoruz. Bu kapsamda İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakim ve Tedavi Merkezimiz örnek teşkil ediyor. Merkezimizin içerisinde bir hayvanın sağlığı için hemen hemen bütün teknolojiler yer almakta. Yine merkezimizde görevli personelimiz de işini açıkçası aşkla yapıyor. Bu konuda güzel sonuçlar alıyoruz” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş