ÇARŞISPORDAN AKTAŞ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çarşıspor Kulübü Başkanı Zeki Karakoç ve kulüp yöneticileri, bayan voleybol takımının 2. Lige çıkmasından dolayı Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek kulübe desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yayınlama: 22.05.2017
819
A+
A-

Bayanlar Bölgesel lig müsabakalarında rakiplerini tek tek yenerek adını Kocaeli’nde yapılan final müsabakalarına yazdıran Çarşıspor bayan voleybol takımı final müsabakalarında İstanbul İTÜ, İstanbul Silivri Spor ile İstanbul Pertevniyal Lisesi’ni mağlup ederek adını 2. Lige yazdırmayı başardı. Çarşıspor kulübü yöneticileri Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek, kulüplerinin her zaman yanında olan, kendilerinden katkı ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Aktaş’a teşekkür ettiler.

 

SPORA VE SPORCUYA DESTEK VEREN BİR BAŞKANIMIZ VAR






Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Çarşıspor Kulübü Başkanı Zeki Karakoç, Başkan Aktaş’a kulüplerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Karakoç konuşmasında, “Öncelikle tüm aziz milletimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarız. Bu anlamlı günde gençliğimizin daha nitelikli, daha donanımlı ve iyi eğitilmiş bireyler yetişmesi adına neler yapabiliriz noktasında Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş beyefendi ile konuşmak adına buradayız. Başkanımızın eğitime ve gençlere nasıl değer verdiğini çok yakinen şahit oluyoruz. Aynı zamanda spora da her türlü katkı ve desteği verdiğini de biliyoruz. Sporun ve sporcunun yanında yer aldığını bilmek bizleri mutlu ediyor. Başkanımızın da verdiği destekle bayan voleybol takımımız güçlü Pertevniyal Lisesi, İTÜ, İstanbul Silivri gibi takımları yenerek 2. Lige çıkma başarısı gösterdi. İnegöl için büyük başarıdır. Gençleri spora yönlendirerek daha dinamik bir toplum oluşturmalıyız. Gençlik bizim geleceğimiz. Çarşıspor olarak 1. Lige yükselme amacındayız. Bizlerin her zaman yanında olan başkanımızdan bu anlamda daha fazla destek beklediğimizi belirtir, kendilerine spora ve sporcuya katkı ve desteklerinden ötürü bu şehrin bir bireyi olarak teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

 

 

ÇARŞISPORUN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise misafirlerine hoş geldiniz dileklerini ileterek başladığı konuşmasında, Çarşıspor bayan voleybol takımının göstermiş olduğu başarıdan dolayı kulüp yöneticilerini kutladı. İnegöl’ün bir spor şehri olduğunu ve bu anlamda ciddi bir potansiyelin bulunduğunu da kaydeden Aktaş, ”Futbol çok popüler bir spor olarak gözükse de son yıllarda ortaya koyulan hamlelerle İnegöl’de salon sporlarıyla ilgili ciddi bir ilerleme söz konusu. Çarşıspor da bunun öncülerinden. Yıllardır basketbol branşında göstermiş oldukları faaliyetlerini voleybol branşında da başarı ile sürdürüyorlar. Bunun en güzel örneği Çarşıspor Voleybol bayan takımının bu yıl güçlü takımlar arasından sıyrılarak 2. Lige çıkma başarısını göstermesi. Bu durum İnegöl adına da bir kazançtır diye düşünüyorum. Önümüzdeki sezondan itibaren de inşallah 2. Ligde mücadele edecekler. Biz İnegöl Belediyesi olarak her türlü spor organizasyonuna elimizden geldiğince, mümkün olduğunca destek vermeye çalışıyoruz. Çarşıspor’un almış olduğu bu başarı karşısında da kayıtsız kalmayarak kendilerine destek olmaya çalışırız. Ben çok değerli başkana ve yöneticilerine ziyaretleri ve forma hediyeleri için çok teşekkür ediyorum. Kendilerine bundan sonraki süreçte ve yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

 

Ziyaret sonunda Çarşıspor Başkanı Zeki karakoç, Başkan Aktaş’a bayan voleybol takımı sporcularının imzalarını taşıyan forma ile çiçek takdiminde bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş