Çatıdan düşen 2 yaşındaki çocuk, yaşam savaşı veriyor

Yayınlama: 02.07.2025
194
A+
A-

Süleymaniye Mahallesi Farabi Sokak üzerindeki bir apartmanın çatı katından beton zemine düşen 2 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre olay, Süleymaniye Mahallesi Farabi Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. 4 katlı binanın çatı katında bulunan dairede oynayan 2 yaşındaki Yusuf K., açık olan camdan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten beton zemine düştü.

Ağır yaralanan çocuk, yakınları tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, durumu kritik olan minik Yusuf, Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Minik Yusuf’un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş