ÇAVUŞOĞLU’NA öZEL NOT

İnegöl Belediyesi tarafından yıkılan eski hal binası yerine yapılan Kurşun Mahallesi Ürün Toplama Merkezi açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na 9 yaşındaki bir kız çocuğu tarafından iletilen notun ayrıntıları ortaya çıktı.

Yayınlama: 01.08.2017
665
A+
A-

Geçtiğimiz Pazar akşamı gerçekleştirilen Kurşunlu Ürün Toplama Merkezi açılış töreninde konuşmalar ve kurdele kesiminin ardından tesislerde incelemeler yapan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun yanına koşarak bir çocuğu geldi.

 

Kurşunlu Mahallesi’nde ikamet eden ve Kurşun Mahallesi Ürün Toplama Merkezinin açılışına katılan 9 yaşındaki Gülhan Aydemir Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na bir not kağıdı verdi.  Basın mensuplarının kağıtta ne yazdığını sorması üzerine Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu notu okudu.  Küçük kızın iletti notta, “Sayın Cumhurbaşkanım Bizleri varlığından habersizsiniz ama ben sizi çok seviyorum. Bu notum size ulaşırsa lütfen beni bir kez arayın. 15 Temmuz gecesini size anlatmak istiyorum” cümlelerinin yer aldığını söyledi.






 

Notu okuduktan sonra ceketinin iç cebine koyan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu küçük kız ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş