Çeltikçi sakinlerinin kaza tepkisi

Çeltikçi mahallesi içerisindeki geçiş güzergahında olan virajlı yol da son bir ayda yaşanan kazalar mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Bir aylık süreçte 3 kazanın meydana geldiği virajlı yolda evler zarar gördü. Kazalar sonucunda kontrolden çıkan araçlar virajdaki evlere çarparak, zarar verdi.

Yayınlama: 23.10.2018
879
A+
A-

Üst üste yaşanan kazaların ardından mahalle sakinleri toplanarak, bu olaya tepki göstererek, virajlı yola bir set veya uyarı levhalarının konulmasını istediler.

 

İNSANLAR ALKOL KULLANIYOR, ZARARINI BİZ ÇEKİYORUZ






Çeltikçi mahallesi sakinlerinden Abdullah Özdemir, “Alkollü mekanların geçiş güzergâhı köyümüz. Onun sebebiyle bu virajda kazalar oluyor. Son bir ay içerisinde 3 kaza oldu.  Bu akşam da yine kaza oldu. Evimize çarptı araç. Bu virajda önemli şekilde önlem alınmasını istiyoruz. İnsanlar alkol kullanıyor, zararını biz çekiyoruz. Bu viraja ama set ama levha gibi bir uygulamanın yapılmasını istiyoruz” dedi.

 

BİR KAZA DAHA

Önceki gece saatlerinde kontrolden çıkan otomobil, eve çarparak durabildi.

G.A. yönetimindeki otomobil virajda kontrolden çıkarak viraj kenarındaki apartmana çarptı. Kaza sonucunda sürücünün alkollü olduğu tespit edilirken, evde ve araçta zarar oluştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş