CESEDiN VüCUT KISMI ARANIYOR

Kafa tası bulunan ama vücudunun geri kalanı bulunamayan cesedin, diğer uzuvlarının bulunması için arama kurtarma ve Jandarma Ekipleri tarafından yeniden çalışma başlatıldı.

Yayınlama: 29.07.2019
636
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal Sarıpınar Mahallesi’nde oturan alzheimer hastası Remzi Çitil 13 Temmuz 2019 tarihinde evinden çıktı ve bir daha evine geri dönmedi.

 

Konu ile ilgili Çitil’in yakınları durumu Jandarma Ekiplerine bildirdi. Günlerce yapılan aram çalışmaları neticesinde Çitil Bulunamadı. Sarıpınar ve Hocaköy kırsal mahallelerinin olduğu bölge arama kurtarma ekipleri ve Jandarma Ekipleri tarafından incelendi fakat Çitil’e ulaşılamadı.






 

Geçtiğimiz gün ise Hocaköy Barajı’na yakın bölgede hayvan güden bir çoban dere yatağında vücudundan ayrılmış bir kafatası buldu. Çoban durumu İnegöl Jandarma Ekipleri’ne bildirmesi ile ekipler olay yerine gelerek, çalışma gerçekleştirdi. Ardından kafatası, savcılık incelemesinin ardından kime ait olduğunun belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

Bulunan kafa tasının 13 Temmuz 2019’dan beri kayıp olan Remzi Çitil’e ait olduğu tahmin ediliyor. Sadece kafatasının bulunması nedeni ile Jandarma Ekipleri ve arama kurtarma ekipleri tarafından yeniden arama çalışmaları başlatıldı.

 

Kafa tası bulunan ama vücudunun geri kalanı bulunamayan cesedin diğer uzuvlarının bulunması için bölgede geniş çaplı arama başlatıldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş