CHP İLÇE BAŞKANI NECMİ DEMİR, “İNEGÖL’DE %40 HAYIR ÇIKACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir İshakpaşa İlköğretim Okulu’nda bulunan numaralı sandıkta oy kullandı. Eşi ile birlikte oy kullanmaya gelen Necmi Demir,” İnegöl’de %40-41 civarında hayır oyu çıkacak, Türkiye genelinde ise % 56.4 hayır oyu çıkacak” dedi .

Yayınlama: 16.04.2017
927
A+
A-

 

Oy kullanma işleminin ardından basın açıklaması yapan CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmir Demir ,” Çok güzel ve demokratik bir yarış oldu. Görevimizi biz CHP olarak yaptık. Bütün köyleri ve mahalleleri gezerek hayırı anlattık ve şuanda vatandaşımız sandığa gitti, sandıktan çıkan sonuca katlanacağız. Evet çıksa da kıyamet kopmayacak,hayır çıksa da kıyamet kopmayacak.Her şey vatan ve millet için, vatandaşımızın hayırlısını seçeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 






Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi  Demir, “Yaptığımız araştırmalar ve çalışmalar neticesinde İnegöl’de %40-41 civarında hayır oyu çıkacağını düşünüyorum, Türkiye genelinde ise % 56.4 hayır oyu çıkacağına inanıyoruz . ” dedi.

 

Çıkacak sonuçların neleri değiştireceğini değerlendiren Demir,” Sonuç itibariyle sayın Başbakanımız yerinde duruyor, Reis-i Cumhurumuz yerinde duruyor, mutlaka ekonomi ve sanayi anlamında her şey deva m edecek. Halk memnunsa Ak Parti’ye 2019’da tekrar oy verecektir,değilse vermeyecektir. Cumhuriyet yaşacaktır, Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyeti biz parlamenter sistem ile yaşacağına ve önümüzde ki süreçte siyasi partiler bir araya gelerek daha iyi bir anayasa hazırlayacağına inanıyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş