ÇiNiLi’DE SABAH BULUŞMASI

Çinili Camii Derneği tarafından aralıklarla yapılan sabah namazı buluşmalarına bir yenisi daha eklendi. Sabah namazının ardından çorba ikramında bulunulurken, yine dernek tarafından gezi programları hazırlandığı öğrenildi.

Yayınlama: 10.03.2019
921
A+
A-

Çinili Camii Derneği tarafından aralıklarla yapılan sabah namazı buluşmaları devam ediyor.

 

NAMAZ, SOHBET VE İKRAM






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çinili Camii Derneği Başkanı İbrahim Ekin, “İki haftalık aralıklarla yapmış olduğumuz Sabah Namazı Buluşmaları’ndan birini daha üç ayların başlangıcı olan Recep Ayı’nın ilk sabah namazında gerçekleştirdik. Sabah namazının ardından tesbihatımızı gerçekleştirdik. Ardından İlçe Vaizlerimizden Ömer Faruk Atan hocamız üç ayaların önemi, saban namazının öneminden bahsetti. Daha sonra ise ikramlarda bulunduk. Programımıza Orhaniye Kız Kuran Kursu, Gülistan Kız Kuran Kursu, Mesudiye Kız Kuran Kursu ve eğitmenleri katıldı. Programda cemaatimizin katkıları ile ikramlar yapıldı. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

GEZİ PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Gezi programlarının süreceğini belirten Ekin, “Bildiğiniz gibi Çinili Camii derneği olarak geçtiğimiz yıllarda da bir çok faaliyette bulunmuştuk. Bu faaliyetler arasında özellikle manevi merkezlerimiz ziyaret edilmiş ve geziye katılanlar tarafından da programlarımız takdir edilmişti. Yine gezi programları düzenleyeceğiz. İstanbul, Bursa, Denizli gibi illere yine gezi programlarımız olacak” şeklinde konuştu.

 

RAMAZAN DOLU DOLU GEÇECEK

Ramazan Ayı’nın dolu dolu geçeceğini belirten Ekin, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Gezi programlarının yanı sıra, Ramazan Ayı’nda da güzel etkinliklerimiz ve ayrıca gezi programlarımız olacak. Ramazan Ayı’nı dolu dolu geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cami cemaatimiz şimdiye kadar yapılan etkinlikler nedeni ile mutlu oluyor. Yaptığımız programlar da birlik ve beraberliğimizi perçinliyor”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş