Çocuk resim atölyesi kayıtları başladı

İnegöl Belediyesi tarafından çocukların sanatsal yeteneklerini ön plana çıkarmak ve gelişimlerine olumlu katkı sunmak adına hayata geçirilen Çocuk Resim Atölyesi için kayıtlar alınmaya başlandı.

Yayınlama: 30.05.2018
691
A+
A-

13 Haziran Çarşamba gününe kadar kayıtların alınacağı Çocuk Resim Atölyesi ise Ramazan Bayramından sonra başlayacak. Kurban Bayramına kadar sürecek olan atölye çalışmaları Kültür Sanat ve Gençlik merkezinde Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştirilecek.

 

“ÇOCUKLARIMIZIN SANATSAL YETENEKLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARIYORUZ”






7-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik gerçekleştirilen Çocuk Resim Atölyesi için başlayan kayıtlar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugünün yarını, yarının umudu olan çocuklara yönelik düzenlediğimiz farklı eğitim ve aktivitelerle çocukları geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bağlamda çocuklarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz önemli projelerinden biride Çocuk Resim Atölyesi. Atölye çalışmaları ile çocuklarımızın sanatsal yeteneklerini ön plana çıkarmak ve gelişimlerine olumlu bir katkı sunmak için uğraş veriyoruz” dedi.

 

KAYITLAR 13 HAZİRAN’A KADAR DEVAM EDECEK

Yaz döneminde çocuklarımızı sanattan uzak tutmamak ve boş vakitlerini değerlendirmek için çocuklarımıza bu imkanı tanımak istediklerini belirten Taban, “13 Haziran Çarşamba gününe kadar Kültür Sanat ve Gençlik merkezinde kayıtların alınacağı Çocuk Resim Atölyesinde eğitimler Ramazan Bayramından sonra başlayacak. 7-14 yaş arasındaki çocuklarımızın katılacağı atölye çalışmaları Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri Kültür Sanat ve Gençlik merkezinde Kurban Bayramına kadar sürecek” şeklinde konuştu.

 

“HER ŞEY YARINLARIMIZ OLAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

Çocuklarımızın hayal güçlerini sanatla bütünleştirip el becerilerini arttırmayı amaçlayan Çocuk Resim Atölyesinin önemli bir işlevi yerine getirdiğine vurgu yapan Taban, “Çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmelerine ve bunu yaparken de sosyalleşmelerini ön planda tutan, aynı zamanda çocukların yaz tatillerini güzel bir aktivite ile geçirmeleri de sağlayacak Resim Atölyemizde;  Temel resim karakalem ve teknik resim öğrenecek olan çocuklarımız gelecekte ressam mimar ve iç mimar olabilme şanslarına da sahip olabileceklerdir. İnşallah bu güzel aktiviteden çocuklarımız en güzel şekilde istifade ederler. Her şey yarınlarımız olan çocuklarımız için. Onların tam donanımlı, nitelikli ve kendini en güzel şekilde yetiştirebilmiş bireyler olarak vatana ve millete hayırlı işler yapmaları en büyük temennimizdir.”

 

Taban son olarak, “Çocuklarımızın geleceklerine ve onların yeteneklerinin gelişimine önemli bir katkı olacağını düşündüğümüz Çocuk Resim Atölyesinin şimdiden çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

 

KURUM BÜLTENİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş