DADAŞLARDAN ARAALi’YE ZiYARET

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan İlhami Araali’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 23.09.2017
459
A+
A-

İnegöl Erzurumlular Derneği yönetimi yeni atanan İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Geçtiğimiz hafta Şükrü Kaplan’ın Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görevlendirilmesinin ardından, İnegöl Emniyet Müdürlüğüne 4. Sınıf Emniyet Müdürü İlhami Araali atanmıştı.






 

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Toprak ve yönetim kurulu üyeleri yeni atanan İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette yeni atanan Emniyet Müdürü İlhami Araali’ye hayırlı olsun dileklerini ileterek başlayan Ali Toprak, “Şükrü Kaplan beyefendiye şimdiye kadar yaptıklarını hizmet için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde de kendilerine Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği olarak başarılar diliyoruz. Bildiğiniz gibi İnegöl İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali bey Erzurumlu. Daha önce de derneğimizin düzenlediği bir çok programa katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmadı. Bu konuda hassasiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Müdürümüzün yeni atanması ile birlikte bizlerde dernek yönetimi olarak kendisini ziyaret etmek istedik. Allah görevlerinde muvaffak olmayı nasip etsin. İnegöl’ümüze hayırlı olsun” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş