Daha başarılı politikalar izleneceğine inanıyoruz

Seçim sonuçlarının ardından açıklamalarda bulunan İstanbul Mobilya İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Güleç, “İş dünyası olarak da seçimin en kısa sürede, adil bir şekilde sonuçlanmasından dolayı memnunuz. Özellikle de iş dünya olarak, bundan sonra ki süreçte çok daha başarılı politikalar izleneceğine inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

Yayınlama: 26.06.2018
581
A+
A-

İstanbul Mobilya İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Güleç, 24 Haziran seçimleri sonrası değerlendirme açıklamasında bulundu.

 

HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN






Seçimin hayırlı olmasını dileyen Güleç, “Öncelikle milletimize yeni dönem hayırlı olsun. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye yeni bir döneme giriyor. Bu döneminde ilk Cumhurbaşkanı olarak, sayın Recep Tayyip Erdoğan halkın büyük bir teveccühüyle seçilmiştir. Bundan sonra insanlık, iş dünyası ve bütün dünya için devlet adamı ve bir siyasetçi olarak çok başarılı hizmetlere adım atacağından eminiz. Kendisine güç, kuvvet ve başarı diliyoruz. Zaten tahmin ettiğimiz bir seçim sonucu çıktı. 16 yıllık dönemi boyunca Türkiye’de ve dünyada etkin bir politika izleyen, alınan kararlarla Türk milletinin önünü açan bir yol izlendi. Türkiye’nin özellikle en önemli sorunlarıyla birebir mücadele ederek dönüşümler yaşandı. Bu Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi de bunun bir örneğidir. Onun için hayırlı, uğurlu olsun. İş dünyası olarak da seçimin en kısa sürede, adil bir şekilde sonuçlanmasından dolayı memnunuz. Özellikle de iş dünya olarak, bundan sonra ki süreçte çok daha başarılı politikalar izleneceğine inanıyor ve güveniyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş