Davacı Olduğu Kişiyi TSK’ya Bağış Yapınca Affetti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir basın mensubu kendisine saldırdığı gerekçesiyle şikâyetçi olduğu şahıs ile Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışta bulunmak şartıyla uzlaştı.

Yayınlama: 16.06.2020
743
A+
A-

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde K.İ. isimli basın mensubunun görevini yaptığı sırada kendisine saldırdığı iddiasıyla S.B.Ş. hakkında şikayetçi olması üzerine İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığınca şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı. Dosya İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu’na yönlendirilince, Cumhuriyet Savcısı tarafından görevlendirilen arabulucu taraflarla bir araya geldi. Şikayetçi K.İ. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na 1000 TL bağış yapması şartıyla S.B.Ş. ile uzlaştı.

 

Basın mensubu K.İ, “28 Mart tarihinde İnegöl Devlet Hastanesi’nde görevimi yaptığım sırada tatsız bir olay meydana geldi. Şüpheli S.B.Ş. hakkında şikayetçi oldum. Uzlaştırma Büro tarafından uzlaşma teklifi gelince konunun uzamaması adına tarihi şan ve şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerine 1000 TL bağış yapılması karşılığında uzlaşabileceğimi söyledim. Yıkıcı değil onarıcı bir biçimde dava dosyasını kapatmış oldu” dedi.






 

Şüpheli S.B.Ş. ise ifadesin, “K.İ. isimli şahsı daha önce tanımıyorum, hiç görmedim. Olay günü rahatsızlıklarım sebebiyle ne olduğunu anlayamadım. Pişmanım, kendisinden özür dilerim” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş