DENETİMLER SÜRÜYOR

Yıl boyunca rutin aralıklarla İnegöl’deki çeşitli meslek gruplarını denetimden geçiren İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak ilçemizde bulunan pet shopları denetimden geçirdi.

Yayınlama: 15.02.2017
621
A+
A-

Zabıta Müdürlüğü ekiplerine İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarının da eşlik ettiği denetimlerde ilçede bulunan 9 pet shop mercek altına aldı. Gerçekleştirilen denetimlerde kurallara uymadığı ve eksiklikleri tespit edilen iş yerlerine gerekli uyarılar yapıldı.

 

9 İŞYERİ DENETİMDEN GEÇTİ






Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban; “İnegöl Belediyesi olarak halkımıza daha kaliteli hizmet sunulması adına belli dönemlerde, farklı meslek gruplarında faaliyet gösteren işletmeleri denetimden geçiriyoruz. Bu kapsamda son olarak şehrimizde faaliyet gösteren pet shop işletmelerinin denetimini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. 09 Şubat Perşembe günü yapılan denetimlerde Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimize İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları da eşlik etti. Koordineli bir şekilde gerçekleştirilen denetimlerde 9 pet shop mercek altına alındı” dedi.

 

“GEREKLİ UYARI VE İKAZLAR EKİPLERİMİZCE YAPILMIŞTIR”

Yapılan denetimlerde dikkat edilen hususlar hakkında da bilgi veren Taban; “Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin yaptığı denetimlerde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı kontrolü yapılırken, İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince de canlı hayvan satış izin sertifikası ve kuruluş izni konularında denetimler yapılmıştır. Ayrıca denetimi yapılan işletmelerde görülen eksiklikler hakkında gerekli uyarı ve ikazlar ekiplerimizce yapılarak, eksikliklerin ivedi bir şekilde giderilmesi için işletmelere süre verilmiştir” dedi.

 

DENETİMLER KARARLILIKLA SÜRECEK

İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın bu şehirde yaşamaktan mutluluk duymaları ve halkımızın gönül rahatlığı ile yaşamlarını sürdürmeleri noktasında bu tür denetimlerin sürekli yapıldığını ve bundan sonra da aynı kararlılıkla bu denetimlerin devam edeceğini vurgulayan Taban,Bu konudaki kontrol ve denetimleri önemsiyoruz. Denetimlerimiz aniden ve zamansız olarak yapılıyor. Amacımız halkımızın gönül rahatlığı ile halka açık olan işletmelerden alışverişlerini yapmalarını sağlamak. Ayrıca halk sağlığına öncelik vererek üretim yapan ve kurallara uygun olarak çalışan işletme sahipleri ile çalışanlarına da huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

   

Taban son olarak, İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı denetim ekiplerinin ilçe halkının yaşamsal standartlarının yükseltilmesini ön plana alarak bu tür denetimlere devam edeceği bilgisini de verdi.

 

KURUM BÜLTENİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş