DERNEK BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ

İnegöl’e bağlı kırsal Küçük Yenice Mahallesi’nde yıllardan beri beklenen asfatlama işlemi tamamlanırken, konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Küçük Yenice Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil İbrahim Özenç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a teşekkür etti.

Yayınlama: 23.12.2019
11.955
A+
A-

Yollarındaki çukur ve bozukluklardan dolayı asfatlama bekleyen İnegöl’e bağlı kırsal Küçük Yenice Mahallesi, uzun bir sürecin ardından asfalta kavuştu.

 

MYM Federasyonuna bağlı bulunan Küçük Yenice Kültür ve Dayanışma Derneği yetkilileri, uzun sürecin ardından yapılan asfaltlama işleminin ardından, vatandaşların mutlu olduğunu belirtti.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Küçük Yenice Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil İbrahim Özenç, “Küçük Yenice Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı olarak, köyümüze yapılan hizmetten dolayı öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a çok teşekkür ederiz, hizmetlerinden dolayı. Çok beklenilen bir şeydi bu, Allah razı olsun” dedi.

 

Asfalt yapılmadan önce mahalle sakinlerinin sıkıntılı süreç geçirdiğini belirten Küçük Yenice Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil İbrahim Özenç, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Aşırı derecede toz oluyordu. Çok sıkıntı var. Yollar çok çukurluydu. Su birikintisi çok oluyordu. Yani asfalttan önce çok kötü durumdaydı yollar. Asfalt yapıldı çok güzel şeyler oldu, Allah razı olsun Belediye Başkanlarımızdan”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş