Devletten Ramazan Ayı’na ek yardım

İnegöl İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Ramazan ayında yapacağı yardımlara hazır. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, yardım kolisi yerine yardıma muhtaç ailelere nakdi yardımlar yapılıyor. Periyodik olarak yapılan yardımların yanı sıra, devletimiz tarafından Ramazan Ayı nedeni ile ek kaynak temin ediliyor.

Yayınlama: 03.05.2018
808
A+
A-

İnegöl İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı, 2017 yılında toplam 14 bin 922 kişiye çeşitli kalemlerde yardımda bulundu. İlçemizde bir çok insanın umudu olan İnegöl İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı, 2017 yılı içerisinde 14 bin 922 kişiye toplam 19 milyon 272 bin TL’lik hizmet verdi.

 

Güncel rakamlara göre ise İlçemizde Ahıskalı ve Suriyeli misafirler olmak üzere toplam 1493 aile yardım almak için İnegöl İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na başvurdu. Bu başvurular içerisinde 850 ailenin başvurusu onaylandı. 850 Aile bu yardımlardan faydalanırken,  bin 483 misafir öğrenciye ise  eğitim yardımları yapılıyor.






 

RAMAZAN AYI’NA EK KAYNAK

Ramazan Ayı nedeni ile devletimiz tarafından yapılan periyodik yardımların yanında, ek kaynak temin ediliyor. Bu kaynağın geneli ise yardım kolisi olarak değil, nakdi olarak yardıma muhtaç ailelere teslim ediliyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş