DiNGöRDER’den 15 Temmuz Gazisine ziyaret

İnegöl Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Nuri Memiş ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Temmuz Gazisi Selahattin Yaşar’ı evinde ziyaret etti.

Yayınlama: 14.07.2021
519
A+
A-

Kısa bir süre önce İnegöl Din Görevlileri Derneği Başkanlığına seçilen İshakpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Temmuz Gazisi Selahattin Yaşar’ı evinde ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Mehmet Nuri Memiş, şu ifadeleri kullandı:

“15 Temmuz gecesini hiç bir zaman unutmadık, unutmayacağız. O karanlık gecede, millet kendi iradesini ortaya koyarak, darbe girişiminde bulunan devlet içine yuvalanmış terör örgütüne karşı ayaklanmıştır. Gerçekten o geceyi unutmak mümkün değil. Kurşunlara karşı yürüyen bir millete kim pranga takabilir? Mücadele ederken şehit düşen ve gazi olan vatandaşlarımız var. O vatandaşlarımızdan birisi de, Selahattin Yaşar ağabeyimiz. Kendisinin 15 Temmuz Gazisi olduğunu biliyoruz. Ankara’ya bir cemiyet için gittiği sırada darbe girişi başlamış ve ağabeyimiz de darbecilere karşı ayaklanan vatandaşlarımızla omuz omuza kurşunlara karşı yürümüş, akabinde de yaralanmış ve gazi olmuştur. Kendisi bu millet için verdiği mücadele ile örnek olmuştur. Kendisinden Allah razı olsun” 








Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 15 Temmuz Gazisi Selahattin Yaşar ise,

“15 Temmuz unutulmaması gereken bir gün. Hem terör örgütleri unutmamalı hem de milletimiz. Terör örgütleri şunu unutmamalı ki; bu millet söz konusu vatan olduğunda kurşunların üzerine yürür. Milletimiz de unutmamalı ki, birlik ve beraberlik olduğunda kimse bize karşı duramaz. İnegöl Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Nuri Memiş ve yönetim kurulu üyeleri de bizleri unutmayarak ziyaretimize geldi. Allah kendilerinden razı olsun. Din görevlilerinin de 15 Temmuz gecesinde önemli işler yaptığını biliyoruz. O gece verilen salaları unutmadık” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.