DiNGöRDER’den anlamlı etkinlik

İnegöl Din Görevlileri Derneği, gerçekleştirdikleri etkinliklerle vatandaşlardan takdir görmeye devam ediyor. Dernek üyeleri her Perşembe günü İnegöl Huzurevi’ni ziyaret ederek hem huzurevi sakinleri ile hasbihal ediyor hem de Kur’an-ı Kerim ziyafeti sunuyor.

Yayınlama: 12.09.2021
437
A+
A-

İnegöl Din Görevlileri Derneği’nde yaşanan değişimin ardından, dernek faaliyetleri arttırıldı. Derneğin faaliyetleri vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanırken, son olarak Huzurevi sakinleri için yapılan etkinlik, gönüllere dokundu.

 

İnegöl Din Görevlileri Derneği üyeleri, İnegöl Huzurevi’ne her hafta Perşembe günü ziyaret edere hem yaşlıların gönüllerine dokunuyor hem de Kur’an-ı kerim ziyafeti sunuyor.






 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İnegöl Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Nuri Memiş, şu ifadeleri kullandı:

 

“Göreve geldikten sonra derneğimizin faaliyetleri arttırmak adına arkadaşlarımızla geniş istişarelerde bulunduk. Bu istişareler kapsamında da faaliyetlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Şimdiye kadar ki etkinliklerimiz vatandaşlarımız tarafından da ilgi ile takip edildi. Şimdiden sonra da ilgi ile takip edileceğini düşünüyorum”

 

Huzurevi sakinleri için düzenlenen etkinliklerin, yaşlılar için önemli olduğunu ve onların hatırlandıklarını hissetmelerini sağladığını belirten Memiş;

 

“Huzurevi sakinlerimiz her zaman hatırlanmak ister. Onların yüreklerine dokunmak, onlarla hasbihal etmek gerçekten onlar için yapılacak en güzel şeylerden bir tanesi. Bu anlamda bizler de dernek olarak bir karar aldık. Her hafta Perşembe günü yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz. Hem onlarla sohbetler ederek gönüllerine dokunuyoruz hem de arkadaşlarımız onlar için Kur’an-ı Kerim ziyafeti sunuyor” dedi.

 

Memiş sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 

“Yeni yönetim olarak, protokol ziyaretleri devam ederken, aynı zamanda köylerde görev yapan Din Gönüllüsü kardeşlerimizi de ziyaret ediyoruz. Onların problemlerini dinliyor, moral motivasyonlarını canlı tutmaya çalışıyoruz. Ayrıca, 1 Ekim’de Din Görevlileri Haftasına hazırlık yapıyoruz. İnşallah DİNGÖRDER adı ile din Görevlisi kardeşlerimizin yazılarının yer alacağı bir dergi hazırlığı içindeyiz. İnşallah 3 Ekim Pazar günü akşamı ahde vefa konseri ile sanatçılarımız Serdar Tuncel ve Ömer Karaoğlunu Anfi Tiyatro’da ağırlayacağız. Tüm hemşerilerimizi şimdiden davet ediyoruz. Ayrıca Lisans düzeyinde üniversite okuyan din görevlisi meslektaşlarımızın evlatlarına eğitim yardımı yapacağız inşallah. İnşallah hayırlı hizmetlerimizde Mevla bizleri mahcup etmesin”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş