DİNİ VAKIDLARA YÖNELİK İFTAR

İnegöl Kent Konseyi tarafından geçtiğimiz gün Ramazan Ayı nedeni ile dini vakıf ve derneklere yönelik iftar programı düzenlendi.

Yayınlama: 06.06.2017
542
A+
A-

Dini vakıf ve dernek yöneticinin katıldığı iftar programında, dernek yöneticileri kısa kısa faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

 

İftar sonrası H   aydar Cerrah açıklamalarda bulunarak, “Rahmet, mağfiret ve günahlardan arınma ayı olan mübarek Ramazan ayının ülkemize ve Tüm insanlığa hayır ve huzur getirmesini diliyoruz. Hepiniz önemli görevler yapıyorsunuz. Siz insani ve ahlaki eğitimde çok çalışırsanız bu kentin ve bu ülkenin bu konuda güzelleşmesine katkı sağlamış olursunuz. Hakkıyla dini eğitim alan hiçbir insandan topluma ve ülkeye zarar gelmez. Oruç, aç kalmak demek değildir. Oruç bir sabır eğitimidir. Olaylar karşısında sakin ve sabırlı bir şekilde durmayı öğretir. Trafikte sabır, fatura kuyruğunda sabır, çarşıda ve pazarda sabır, bazı insanların kalabalığına karşı sabır. Toplumumuzun acilen genciyle yaşlısıyla en çok ta sabır ve hoşgörüye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Asli görevlerinizi yaparken bu kent içinde mutlaka kafa yormanızı bekliyoruz. Güzel eserler ve izler bırakmaya çalışalım. Katılımcı olalım, başka yerlerde gördüğünüz güzellikleri İnegöl e taşıyalım” dedi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.