DİŞ HASTANESİNDE ÇAY SERVİSİ

İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde, hastalara çay servisi başladı. İlk çay servisini ise AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin gerçekleştirdi.

Yayınlama: 12.04.2017
738
A+
A-

İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, hastanede hastalara yönelik çay servisi uygulamasını başlattı.

 

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve Yönetim Kurulu üyeleri de Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte hastalara çay ikramında bulundular.






 

İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Ziyaretin ardından Milletvekili Hüseyin Şahin ve beraberindeki ekip, hastalara çay ikramında bulunurken, diş macunu ve fırça dağıttılar.

 

Modern hastanede hasta memnuniyetini sağlamak amacıyla uygulamaya alınan çay servisinin günde iki kez yapılacağı öğrenildi.

 

Servisin ardından konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Yaklaşık bir yıl önce yeni yerinde hizmete başlayan diş hastanemiz de hasta memnuniyetinin sağlanmasına yönelik çalışmalar yapılıyor. Tam donanımlı bir hastanemiz var. Hekim sayımız 27’ye çıktı. 10 hekim daha yakın zaman içerisinde atanacak. Toplam 37 diş hekimi, İnegöl ve İnegöl’e yakın olan Domaniç, Pazaryeri, İznik, Yenişehir ilçelerine de hizmet verecek. 2017’nin ilk üç ayında hastanemizde 36 bine yakın poliklinik hizmeti gerçekleştirildi. Ekibi yürekten kutluyorum. İnşallah yeni hekimlerde geldiğinde 24 saat diş hastanemiz insanlarımıza hizmet vermeye başlayacak. İş gücü kaybına sebebiyet vermeden bir çok insanımız iş çıkışında hastanemize gelerek tedavi olacaklar. Çok şükür ki güçlü bir iktidarımız var. Yenişehir’de oluşturulacak merkezde de İnegöl’deki hekimlerimiz tarafından orada da ağız ve diş sağlığı hizmetini vermiş olacağız.

 

Burada tedavisini bekleyen vatandaşlara yönelik çay ve diğer içeceklerin ikramı ile alakalı uygulamanın da başladığını ifade eden Şahin, beraber vatandaşlara çay ikramında bulunarak, diş macunu ve fırçası dağıttıklarını aktardı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş